Position: sygdoms > sove >

hvordan man sikkert sænke blodtrykket uden medicin

   Hvis du er en af de millioner af mennesker med forhøjet blodtryk og er bekymret for at tage blodtryksmedicin , her er nogle gode nyheder . De fleste mennesker kan sænke deres blodtryk naturligvis uden medicin . Med diæt ændringer , motion og stresshåndtering , kan hypertension kontrolleres . Det er vigtigt at holde dit blodtryk indenfor sund parametre , som hypertension kan føre til en række betingelser , såsom slagtilfælde , hjerteanfald og nyresygdom . Følg disse tips til at naturligt sænke dit blodtryk og forbedre din generelle sundhed .
1 .
Forøg din kaliumindtagelse . Kom tilstrækkelige mængder af kalium i din kost er vigtig for at holde dit blodtryk i skak . Kalium er afgørende for din krops rette vandbalance . Det spiller også en vigtig rolle i nerve funktion , muskel kontrol og blodtryk regulering . Øge dit daglige indtag af kalium rige fødevarer har vist sig at medvirke til at sænke forhøjet blodtryk .
2 .
Lose salt . De fleste voksne bruger langt mere end det anbefalede beløb af natrium hver dag . Reduktion af natrium forbrug er mere involveret end bare at tabe salt shaker . Mange af de forarbejdede fødevarer , fastfood og konserves folk spiser er fyldt med unødvendige natrium . Fjerne disse elementer fra din kost og vælge frisk tilberedte fødevarer . En stor del af folk med forhøjet blodtryk har natrium følsomme hypertension . For disse personer , kan en diæt med lavt natriumindhold sænke deres blodtryk markant .

3 .
Tal med din læge om at starte blodtryksnedsættende kosttilskud . Nylige medicinske undersøgelser har vist, at visse kosttilskud kan medvirke til at sænke blodtrykket hos mennesker med forhøjet blodtryk . Sådanne kosttilskud omfatter Q10 , magnesium og vitamin C. En undersøgelse viste, at patienter, der fik 240 mg Q10 kan sænke deres blodtryk med op til 17 mmHg over 10 mmHg .
4 .
Har en glas rødvin hver aften . Folk , der indtager ikke mere end 2 genstande om dagen ( 1 drink per dag for kvinder ) har lavere blodtryk end folk, der ikke gør. Desuden har rødvin vist sig at være fuld af sunde antioxidanter og kan beskytte hjertet mod hjertesygdomme . Selvfølgelig drikker mere end 1-2 genstande om dagen er skadeligt for dit helbred og vil gøre mere skade end gavn . For de bedste resultater , drikker altid i begrænsede mængder .
5 .

Klip ud koffein . Koffein er et nydelsesmiddel . Stimulanser øger din puls og blodtryk . Mennesker med forhøjet blodtryk, bør reducere eller eliminere koffein fra deres kost for at undgå en unødig stigning i blodtrykket .
6 .
Administrer din stress . Prøv at lave noget tid for dig selv for meditation , yoga , bøn eller ethvert andet beroligende aktiviteter, som du nyder . Har et højt niveau af stress er en af de mest almindelige årsager til hypertension . Hvis du har svært ved at reducere stress i dit liv , kan du overveje at tale med en rådgiver, som kan hjælpe . Nogle gange tager det en outsider til at se forbi stress i dit liv og komme med forslag til at hjælpe dig med at håndtere denne stress ordentligt . Reducere stress er en af de vigtigste ting , du kan gøre for at sænke dit blodtryk naturligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------