Position: sygdoms > allergi >

hvordan man får allergi nødhjælp

  Hvad er værre nysen og tilstoppet næse eller rindende kløende øjne ? For personer , der lider af allergisk rhinitis elendigheden fra de mange forskellige symptomer kan være invaliderende . Allergi symptomer kan være sæsonbestemt eller året rundt , afhængigt af udløsende faktorer. Sværhedsgraden af symptomerne kan også meget varierende . Heldigvis for allergikere er det muligt at få allergi nødhjælp ! Da vi forstår, hvad der ofte udløser allergiske symptomer der er en række af behandlingsmuligheder til rådighed . De fleste behandlingsmuligheder fungerer bedst , når de kombineres og anvendes på en regelmæssig basis for at forhindre allergiske symptomer , før de begynder . Hvilke muligheder der er mest effektive til at hjælpe til at få allergi nødhjælp
1
Practice undgåelse terapi . . Prøv at regne ud, hvad eksterne faktorer udløser dine symptomer på allergi derefter gøre dit bedste for at eliminere disse faktorer fra dit liv .
2 .
Bliv indendøre i løbet af allergi sæsonen . Langt størstedelen af symptomer på allergi er udløst af træ , græs , planter og ukrudt pollen .

3 .
Reducer interiør skimmel og meldug i dit hjem . Hold den omgivende luftfugtighed mellem 35 og 40 procent . Hold badeværelser med god ventilation .
4 .
Hold din indendørs kæledyr vasket og velplejet . Ikke alene kan deres pels udløse allergiske symptomer , men de kan bære udendørs allergi udløser inde i hjemmet så godt.
5 .

Hold dit hus støvfrit . Indendørs støv er en blanding af allergisk rester, der ofte provokerer symptomer på allergi . Tag det ekstra skridt for at få dine varmekanaler renses årligt for at få maksimal allergi nødhjælp .
6 .
Køb en bærbar luftrenser eller filtreringssystem . En større hele huset enhed kan installeres på din ovn så godt. De fleste af disse systemer bruger enten barriere filtre eller en elektrisk ladning til at fjerne luftbårne allergener .
7 .
at få den hurtigste allergi nødhjælp tage en oral antihistamin pille såsom diphenhydramin eller chlorophenaramine . Begge er tilgængelige uden recept og arbejde hurtigt . Hvis enten er for beroligende så prøv en anden generation antihistamin såsom loratadin eller cetirizin .

gode råd og advarsler


 • Hvis disse simple behandlinger ikke at yde tilstrækkelig allergi nødhjælp derefter gå se din læge . Der er en bred vifte af receptpligtig medicin , herunder nasal steroid spray , leukotriene hæmmere og mundtlige antihistaminer , som kan være nyttige .
 • Hvis du har trofast brugt receptpligtig medicin uden allergi nødhjælp , end det er tid til at få en henvisning til en allergolog for allergi test . Afhængig af din allergi udløsere kan du blive en kandidat til immunterapi .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------