Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan genkende sæsonbestemt allergi symptomer

  Forskellige mennesker har forskellige tegn på allergi . Afhængigt af hvilken type af allergi , om det er en fødevareallergi eller en luftbåren allergen kan drastisk ændre den viste symptomer . Sæsonbestemt allergi er dem, der kommer en gang om året , omkring foråret i de fleste tilfælde , og er anlagt den af luftbårne allergener som græs og blomster pollen
1 .
Et almindeligt symptom på sæsonbetinget allergi for at se , er kløende , røde øjne . Det er næsten aldrig alene som et symptom , men normalt kommer med et par andre problemer også. Hvis du har kløende , røde øjne, men ingen andre symptomer , kan det ikke være allergi forårsager det .
2 .
En løbende næse , som ikke nogensinde synes at stoppe op og gør din næse klør og indelukket samt er endnu et tegn for at se , når det er sæsonbetinget allergi . Denne næsten altid kommer med kløende øjne . Hos nogle mennesker kan bihulerne svulme lidt i reaktion på allergenet. Også, at næsen er ofte rødt . Du kan bruge en allergi næse spray til dette problem til at trække vejret lettere .

3 .
nysen og hoste er den endelige vigtigste tegn på sæsonbetinget allergi . For nogle, selv nysen og hosten kan blive yderst alvorlige , og kan forårsage en feber ! Hvis dette sker , vil en anti-histamin medicin hjælpe .

gode råd og advarsler


 • Hvis du eller nogen du kender , er at have vejrtrækningsproblemer som følge af en allergi , få medicinsk hjælp øjeblikkeligt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------