Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan minimere sæsonbestemt allergi symptomer

  

Sæsonbestemt allergi er en irriterende problem , at mange mennesker lider af . Kløende , røde øjne og det evige fyld op og løbende næse er kun en lille del af den gene af denne type allergi . Det andet problem er , at sæsonbestemt allergi ikke engang kan være helt undgås ! I modsætning til en fødevareallergi , som du kan undgå ved simpelthen ikke spise det , er sæsonbetonet allergi luftbårne fra ting som træer , blomster , græs eller ukrudt.


 


1 .
Hvis du ved , at du har allergi i en bestemt sæson , uanset om det er forår , når træerne begynder at vågne , eller om sommeren når græsset er den sædvanlige synderen , gør sikker på at du har antihistamin medicin klar . Du kan få stærkere medicin end dem, der sælges i håndkøb ved at spørge din læge eller allergolog .
2 .
En kort tid før den typiske sæson for din allergi , tage en antihistamin om morgenen , når du vågner op . Dette vil bidrage til at forhindre eller minimere dine symptomer . En læge kan give dig en stærkere dosis end over the counter medicin , hvis du har brug for det .
3 .
Hvis du stadig får allergi uagtet den tager en antihistamin , gå til din læge og finde ud af , hvad De er specielt allergisk over for . Lægerne kan teste for sæsonbetonet allergi på en hurtig og enkel måde . Når du ved hvad du er allergisk over for , kan du prøve at undgå det allergen, så meget som muligt . For eksempel , hvis du er allergisk over for græs , betale et kvarter barn til at klippe dit græs i stedet for at gøre det selv .
 

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------