Position: sygdoms > allergi >

injektioner mod allergi hos børn

   Allergier påvirker børn på mange måder , lige fra kløende hud til en løbende næse . De har ofte føle sig utilpas og syge i stedet for fuld af energi og klar til at spille og have det sjovt . Allergi injektioner kan lindre disse symptomer

Identifikation


Indsprøjtninger arbejde ved at indføre det allergen i en lille mængde for at fremkalde en immun reaktion . Hver gang et skud får mængden af allergen øges . Barnets krop i sidste ende begynder at blive desensibiliserede for allergenet , mindske symptomer når de er i kontakt med deres udløser .

Bruger


Injektioner er en god mulighed , når allergi er udløst af ting , at et barn ikke kan undgå , såsom pollen eller støv . Når medicin er ineffektiv eller forårsager uønskede bivirkninger såsom døsighed eller irritabilitet , kan skud være et godt alternativ .

Risici


Børn kan have en reaktion på stedet af skud . Hvæsende vejrtrækning, nældefeber eller kløende hud er mere alvorlige forhold, der sjældent opstår .

Overvejelser

Fordelene ved injektioner kan ikke umiddelbart synlige . Kroppen kan tage mange år at udvikle immunitet over for et allergen .

Tips

Børn er ofte bange for skud . Det er vigtigt at afhjælpe deres frygt ved at vise tillid til injektioner ' levedygtighed. Belønninger for at få deres skud kan også hjælpe børn til at overvinde deres angst .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------