Position: sygdoms > allergi >

hvordan man behandler allergi med akupunktur

   Akupunktur stimulerer din krop til at bruge sin naturlige helbredende kraft . Dette sker, når en specialist , der er certificeret i brugen af akupunktur skær nåle til meget specifikke punkter på kroppen . Verdenssundhedsorganisationen WHO erkender gyldigheden af at bruge akupunktur til behandling af luftvejslidelser som allergi , bihulebetændelse , bronkitis og astma . Og National Institute of Allergy og smitsomme sygdomme rapporter , at akupunktur kan bruges alene eller sammen med konventionelle allergi behandlinger .

Du skal bruge:
Akupunktør
. Allergi symptom tidsskrift .


1 .

Find en akupunktør du stoler på. Du kan spørge din egen læge for en henvisning eller gå online for at finde akupunktører i dit område . Vær sikker på at vælge en , der er medlem af American Academy of Medical Akupunktur og som har været igennem en mindst 200 timers uddannelse. Spørg din akupunktør , hvor han har trænet , hvor længe han har været i praksis , og hvad hans succes har været i behandling allergi .
2 .
Få en vurdering fra din akupunktør . Forventer , at hun vil tage hensyn til din samlede immunforsvar og om du kunne have en underliggende immunsystem ubalance , der forårsager din allergi . Hun kan anbefale nogle kosten ændringer og naturlægemidler formler for dig at prøve i forbindelse med akupunktur sessioner . Hun kan tyde på , at du fjerner sukker og mælk fra din kost .
3 .
Du kan fortsætte med din standard allergi behandlinger , mens få akupunktur behandlinger . Men med succes akupunktur behandling , bør du ende op betydeligt reducere eller fjerne din afhængighed af allergi medicin . .

4
Du skal have en hurtig reaktion på akupunktur behandling , de fleste mennesker får en vis lettelse i løbet af det første besøg , mens nålene er på plads . Du kan blive bedt om at score din allergi symptomer på en skala fra 0-10 ( 0 er ingen symptomer overhovedet , og 10 er den værst mulige symptomer . Du bør holde styr på dine symptomer dagligt i en journal og sammenligne dem med tiden at afgøre, om akupunktur arbejder .
5 .
Efter at have gået igennem en første række af akupunktur behandlinger , bør du være i stand til at gøre godt med 1 eller 2 opfølgende behandlinger om året .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------