Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan holde godartet positionelle vertigo væk permanent

  Benign positionel vertigo , også kaldet benign paroxysmal positionelle vertigo eller BPPV forsvinder , er en lidelse , der giver dig en følelse af svimmelhed eller en snurrende fornemmelse i henhold til National Institute of Health . BPPV forsvinder opstår , når en calcium krystal bryder fri og svæver inde væske i kanalerne i det indre øre . Dit hoved er følsom på arbejdet inde i indre øre . Forskellige hoved positioner resultere i svimmelhed , tab af balance , svimmelhed og kvalme . Visse behandlinger kan hjælpe befri dig af godartede positionelle svimmelhed .

Du skal bruge:
Antihistaminer


1
Se din læge , når følelsen symptomer på benign positionelle vertigo. . Din læge tager dig gennem en række af hovedet kan flytte kaldet Epley manøvre . Manøvren bruges til at flytte forrykke brik ud af det følsomme område i øret .

2 .
Lie ansigt op på et bord som din læge tager dit hoved i sine hænder . Han bevæger dit hoved mod højre og blade i 30 sekunder. Han bevæger dit hoved til ansigt til venstre og blade til yderligere 30 sekunder. Næste , ligger på din side i 30 sekunder. Du vil derefter vende om og ligge på din modsatte side i 30 sekunder. Din læge ure dine øjne for unormale bevægelser , der signal BPPV forsvinder .
3 .
Fortsæt disse positioner som din læge fortæller dig . Han har du fortsætte , indtil han ser unormale bevægelser stop i dine øjne
4

Lie på bordet . vent 10 minutter før du flytter . Dette gør det muligt for krystal at bosætte sig i en del af øret , der ikke er så følsomt og bør ikke forårsage svimmelhed . Gentag proceduren på hjem næste dag , efter samme fremgangsmåde som ved lægens kontor . Alert Deres læge , hvis vertigo ikke er ophørt efter flere dage.
5 .
Tag antihistaminer lægen anbefaler . Antihistaminer kan hjælpe med at lindre svimmelhed .
6 .
Tal med din læge om kirurgi , hvis hoved repositionering ikke virker . I kirurgi , er en knogle stik placeret i øret og blokerer den del af øret , der er følsomme over for partikler . Det kan så ikke svare på stimuli .

gode råd og advarsler


 • sove i en hvilestol på en 45- graders vinkel de første to nætter efter at have modtaget Epley manøvre . Sove med to puder til en uge efter indgrebet.
 • Sit straks , når følelsen en fornemmelse af spinning eller svimmelhed at undgå at falde .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------