Position: sygdoms > allergi >

virkningerne af livmoderhalskræft trækkraft

   Cervikal trækkraft er en fælles kiropraktisk behandling , der er til gavn for dem, der lider nakkesmerter eller spinal skade. Det ofte kan udføres af patienten og uden behov for gentagne lægebesøg

Betingelser nyder godt af Livmoderhalskræft Traction


Livmoderhalskræft trækkraft er udført på mennesker, der lider af cervikal disk skader eller osteoartrotiske betingelser . Lejlighedsvis, denne type trækkraft har gavnlige virkninger for patienter , der har hyperextended deres rygrad .

" Over døren " Traction Teknik


Med " over døren " livmoderhalskræft trækkraft , er en rem fastgjort under hagen af patienten . Dette hagerem er så forbundet til vægte , der holdes oppe over en døråbning via trisser , der er udnyttet .

Pneumatisk Traction Ddevice


Livmoderhalskræft trækkraft udført med pneumatisk udstyr vil i det væsentlige trække patientens hoved , mens på samme tid , hans eller hendes skulder skubbes ned . Dette lykkes i strække og bøje livmoderhalskræft knogler og dermed bidrage til at reducere tæthed .

Risiko for livmoderhalskræft Traction

Risikoen for livmoderhalskræft trækkraft er mulig skade på hals -systemer , der ikke skal strækkes eller anstrengt . Luftrøret og spiserøret er to af disse særlige områder, som risikerer at blive farlig hævede .

Fordele ved cervikal Traction

Livmoderhalskræft trækkraft vil sædvanligvis tjene til at reducere paravertebral ( langs halshvirvler ) muskelkramper .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------