Position: sygdoms > allergi >

hvordan du smøre din hofteleddet

  Hver led i kroppen er smurt med ledvæske , som arbejder for at afbøde de fælles , således at ben og brusk ikke gnide sammen skabe friktion . Når samlinger er ikke smurt godt , kan smerte resultat . I hofteleddet , kan smerter stråle gennem hofte og lysken i låret . Ledsmerter kan være værre om morgenen og i slutningen af dagen . En læge kan diagnosticere årsagen til hoftesmerter og giver behandlingsmuligheder for at mindske smerter og smøre leddene

Du skal bruge: .
Læge
Vand .
Multivitamin .
Sunde fødevarer , herunder proteiner .

Omega -3 fedtsyrer supplere .

Sådan smøre din hofteleddet


1 .
Diskuter din hofte smerter med en læge . Han vil være i stand til at diagnosticere årsagen til smerterne til korrekt behandling af Deres symptomer. Dårlig smøring i hofteleddet kan være forårsaget af forhold såsom arthritis , traume eller betændelse .
to .

Tag en daglig multivitamin at sikre, at dine ernæringsmæssige behov bliver opfyldt. Korrekt ernæring er vigtig for at skabe og udskiftning synovialvæsken .
3 .
Drikke en passende mængde vand hele dagen for at støtte produktionen af ledvæske . Drikker to Potter vand i løbet af dagen vil holde dig fra at blive dehydreret .
4 .
Spis mængden af protein er nødvendig for din kropsvægt . For hver 10 pounds af vægt , indtage 4 til 5 gram protein , ifølge ernæringseksperter på University of Hawaii . Protein er nødvendig , da synovialvæsken er sammensat med aminosyrer i proteiner .

5 .
Tag en omega -3 fedtsyrer supplere eller spise flere fødevarer , der indeholder omega -3 fedtsyrer som laks , sardiner , valnødder og raps olie . Fødevarer og kosttilskud , som indeholder omega -3 fedtsyrer støtte regenerering af synovialvæsken bedre smøre hofteleddet.
6 .
Diskutere anti-inflammatoriske medicin og kortikosteroid behandling med din læge . Anti-inflammatoriske lægemidler og kortikosteroider kan reducere inflammation i hofteleddet at give smertelindring . Injektioner af syntetisk hyaluronsyre i det fælles er en anden behandling, din læge kan administrere at smøre hofteleddet .

gode råd og advarsler


 • Diskuter eventuelle ændringer i din kost eller nye supplerer med din læge for at sikre, at de ikke har nogen indflydelse anden medicin du eventuelt tager .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------