Position: sygdoms > allergi >

hvordan man overlever : håndtering af depression

  Coping med depression er vanskeligt , men heldigvis ikke umuligt . Nogle kan tage anti-depressiva til ingen nytte , eller med lidt lindring af symptomer . Den vigtige faktor at huske er , at man kan overleve eller kontrol depression selv om det er alvorlige eller vedvarende . Disse skridt om, hvordan man overlever håndtering af depression , vil hjælpe dem kontrollere deres depression , lidt efter lidt
1
. Laver små mål hver dag
En måde at håndtere depression er ved at lave små mål hver dag . Dette vil ikke overvælde en person med urimelige forventninger . Altid sætte et mål hver dag , men en lille mål . Beslut dig for en lille konstruktiv mål som at tage en tur rundt om blokken . Efter at have afsluttet en opgave , belønning altid dig selv. Fremskridt mere for hver dag , men stadig holde en rimelig resultater .
2 .
Få stærk støtte system
Coping med depression er ikke let , så det er yderst vigtigt at dyrke stærke relationer mellem venner og familie . Deltagelse i en støttegruppe , der har folk , der lider af depression , kan hjælpe en få støtte fra dem, der beskæftiger sig med samme situation . Selv om det måske svært , ledsage nogen shopping eller i biografen . Tilbringe tid eller hjælpe andre kan hjælpe en til at tage fokus fra deres problemer eller bekymringer . Betro sig til en nær ven , et familiemedlem eller rådgiver .

3 .
Gør tingene bare for dig
Først , skriv en liste over ting, der er eller var engang spændende og fornøjelig . Bagefter , én efter én , udføre disse ting . Læs en yndlingsbog eller købe en ny . Se en yndlings film , spise på yndlingsrestaurant , eller lege med et kæledyr på en dyrehandel eller din egen . Få et hår klippe eller en ny frisure . Når følelsen ned , se en komedie eller bare træde udenfor og nyde naturen .
4 .
Vedtage en livsstil , der er sundt
En anden måde at overleve eller klare depression er at spise en sund kost . Spise en sund kost , der indeholder komplekse kulhydrater , proteiner , frugt og grøntsager . Må ikke springe morgenmad . Nogle vil måske føle sig ned lige fra ikke at spise , om de lider af depression eller ej.
5 .

Combat negativ tænkning
Når oplevet en negativ tanke , hurtigt udskifte det med en positiv . Det vil tage tid , men i sidste ende vil blive anden karakter . Samvær med optimistiske mennesker og vedtage deres attitude er også en stor defensiv ordning til bekæmpelse af negative tanker .
6 .
Opbyg din intelligens , følelsesmæssigt
problemer vil opstå på toppen af en person, der forsøger at beskæftige sig med depression . Opbygge følelsesmæssig intelligens . Opnå dette ved at løse problemer på en positiv måde . Hvis et spørgsmål ikke kan løses samme dag , praksis at sætte det bag , indtil den dag, det kan . Under prøvelser , forblive positiv og håbefuld . Når ked af det eller når frustrationer opstår, hurtigt erobre disse følelser . Dette vil bidrage til at opbygge modstandsdygtighed , når de står med strabadser .
7 .
Praksis afspændingsteknikker
Sæt en rolig og fredelig stemning og gøre nogle afspændingsteknikker . Lyt til beroligende musik og inhalere derefter udånder dybt . Deltag i en yoga klasse eller købe et bånd og praksis bevæger sig. Meditere eller reflektere på det positive eller ting , der gør eller har gjort dig stolt . Disse er skridt for en til at tage i håndtering af depression og hvordan man overlever det .

gode råd og advarsler


 • Hav tillid til en ven
 • Tal med nogen om følelser
 • Tal med en professionel terapeut
 • Skriv følelser ned, så justere dem med positive følelser
 • Må ikke dvæle ved negative tanker eller begivenheder
 • Du skal ikke være hårde eller grusom mod sig selv
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------