Position: sygdoms > allergi >

thyreoidea øre symptomer

   Skjoldbruskkirtel øre problemer er sædvanligvis diagnosticeres , når en klump på halsen ledsager en ørepine eller øvre luftvejsinfektion . Nogle godartede thyreoidea cyster udvikle før fødslen , men bliver ikke problematisk før efter 40 år . Skjoldbruskkirtel øre problemer kan være bakterier eller resultatet af en virus , eller de kan skyldes en form for kræft i skjoldbruskkirtlen

Diagnose


Svimmelhed er et symptom , der anvendes til at diagnosticere øre problemer . Merck har forklaret svimmelhed og vertigo i form af det indre øre , den 8. kranienerver og hjernestammen og cerebellum . Balance er en inkorporering af visuelle input fortolket af hjernestammen og cerebellum projiceres over på hjernebarken , ydersiden af hjernen , til en opfattelse af bevægelse . Lægerne kan diagnosticere oprindelse eller placering i øret problemet ved kilden til svimmelhed symptom .

NIH har forklaret, at skjoldbruskkirtlen øre problemer er et resultat af driften af hypothalamus i hjernen , hypofysen , skjoldbruskkirtlen selv eller kroppens modstand mod thyreoideahormoner med forskellige følsomhed over for thyroid hormoner i forskellige organer i kroppen .

Skjoldbruskkirtel cyster


Skjoldbruskkirtel cyster forstørre midlertidigt som følge af en infektion i øret . Halvfems procent af skjoldbruskkirtlen cyster , som forklaret af Baylor College of Medicine , er sinus cyster foret med planocellulær ( kræft ) epitel fyldt med klæbrig gul væske med kolesterol krystaller . Sinus -og skjoldbruskkirtel struktur udvikler sig i livmoderen . Tredive til fyrre procent af disse cyster er opdaget , når patienten undersøges for en ørepine eller øvre luftvejsinfektion og betændelse i cyste kan være forårsaget af bakterier , virus eller flere former for kræft i skjoldbruskkirtlen .

Skjoldbruskkirtel cyster er tæt på øregangen . Øregangen udvikler sig i livmoderen fra ørespytkirtlen ved siden af skjoldbruskkirtlen . Den cyste kompromittere øregangen volder problemer med hørelse , balance og fornemmelser eller lyde .

Test for kræft i skjoldbruskkirtlen


skjoldbruskkirtlen kræft Survivors ' Association forklarer , at uanset om skjoldbruskkirtlen cyster er godartede eller ondartede , kan det komprimere luftrør , der forårsager difficultly vejrtrækning , eller spiserøret eller mad rør , hvilket gør det umuligt for patienten at sluge . Den læge, der kan føle en skjoldbruskkirtlen tumor sender patienten til en endokrinolog eller en onkolog at afgøre, om svulsten er ondartet eller godartet . Den onkolog eller endokrinolog bruger en bøde eller mindre målt nål til at fjerne en cylindrisk del af tumor for en patolog til at undersøge .

Behandling af skjoldbruskkirtlen Øre Tilstand

Kirurgen vurderer patienten at afgøre, om svulsten kan sikkert biopsi . Non-malign skjoldbruskkirtlen tumorer kan fjernes kirurgisk , ifølge Mayo Clinic og The Thyroid cancer Survivors ' Association .

Kirurgisk fjernelse af maligne tumorer er normalt ikke muligt, da det er usandsynligt, at det kan fjernes helt , og det er mere farligt , hvis det brud . Kræften har sandsynligvis spredt sig til andre dele af kroppen , hvis det er ondartet , og prognosen er ikke god .

Anaplastisk Thyroid Carcinoma

skjoldbruskkirtlen kræft Survivors ' Association detaljer anaplastisk thyroidea carcinom ( ATC ) , som tegner sig for 1 procent af skjoldbruskkirtlen øre problemer i patienter over 60 år . ATC er en ekstremt aggressiv kræft i skjoldbruskkirtlen , som breder sig til andre dele af kroppen hurtigt . Symptomerne er kronisk earaches , udvide lavere hals masse , hæs skiftende stemme , hoste med blod , synkebesvær og larmende vejrtrækning .

Thyroideafunktionen test er sædvanligvis normale i ATC. Omkring 300 nye tilfælde af ATC er diagnosticeret i USA hvert år . ATC er normalt dødelig inden for 12 måneder opdagelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------