Position: sygdoms > allergi >

beslaglæggelser & panikanfald hos børn

   Dine kære , især dine børn , er vigtige for dig . Betingelser og lidelser , der forårsager kramper og panik angreb i dine børn kan være skræmmende og forvirrende

Hvad er en beslaglæggelse ?


Ifølge National Institutes of Health , en beslaglæggelse er et symptom på en hjernesygdom indebærer pludselige , unormal elektrisk aktivitet . Nogle anfald forårsage kramper .

Hvad er et panikanfald ?


Et panikanfald er et symptom på panikangst , der er " defineret som en episode med intens frygt og uro , " ifølge Center for Angst og lidelser på Boston University . Fysiske og psykiske symptomer som svedudbrud , tung vejrtrækning og negative tanker ofte ledsager panikanfald .

Hvad er de forskellige typer ?


Der er mange typer af anfald . De kan kategoriseres i to grupper : fokale og generaliserede . Fokale anfald forekomme i en bestemt del af hjernen . Generaliserede anfald sker på begge sider af hjernen .

Der er ikke forskellige typer af panikanfald , bare anderledes symptomer . Det er ikke almindeligt, at små børn til at få disse angreb; unge eller voksne er de hyppigste syge .

Hvad er årsagen ?

Krampeanfald kan være forårsaget af forskellige lægemidler , feber , kvæstelser i hovedet , og sygdomme .

Panikanfald ikke har nogen officiel årsag , men er ofte arvelig . Andre årsager til panik angreb i børn omfatter meget belastende situationer som dødsfald , kvaliteter , eller tabt venskaber .

Hvad er Behandlinger ?

Behandling for anfald afhænger af årsagen , men normalt medicin kan undertrykke problemet .

I panik angreb , der er forskellige behandlingsformer såsom kognitiv adfærdsterapi og eksponering terapi , som kan være nyttige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------