Position: sygdoms > allergi >

giver dehydrering hæve blodsukkeret ?

   Glukose ( sukker ) er den primære energikilde for mennesker . Men for meget af det i blodet forårsager skader på sarte blodkar og væv . Dehydrering , hvis man ikke indtager nok vand , kunstigt øger blodsukkerniveauet , fordi der ikke er nok vand i blodet at fortynde glukose

Diabetes


Diabetes er en sygdom, hvor blodsukkeret er ikke korrekt optaget fra blodbanen ind i musklerne . Dette medfører en forhøjet blodsukker niveau .

Dehydrering


Den menneskelige krop mister vand gennem sveden , vejrtrækning og vandladning . Da vand er tabt , skal det udskiftes . Dehydrering sætter ind, når vandet er ikke erstattes .

Hemoconcentration


Hemoconcentration er en kunstig stigning i de kemikalier, der findes i blodet som den koncentration af vand er sænket . Når dette sker , ikke nok vand er til stede til at fortynde glukose og andre kemikalier .

Andre forhøjede Chemicals

Glukose er ikke det eneste kemikalie , der synes at være unormalt øget på grund af hemoconcentration . Elektrolytter og blodproteiner er også kunstigt forøget i deres koncentration på grund af dehydrering .

Advarsel

Hvis du er en diabetiker , skal du ikke tage chancer . Hvis dit blodsukker læsning er forhøjet , ikke se bort fra det som værende et produkt af hemoconcentration . Følg din sundhedspleje udbyder instrukser om hvad du skal gøre , hvis din glukose er høj .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------