Position: sygdoms > allergi >

hvad der forårsager slaphed i en skulder skade ?

   Slaphed i skulderen refererer til løshed af bløde væv, der omgiver skulderleddet . En skulder er normalt omtales som slap , når rækken af sine eksterne rotation med armen på siderne overstiger 80 grader . Slaphed kan påvirke skulderen 's ledbånd , sener , muskler og kapsel . Skulder kapsel refererer til det område af ligament væv , der omgiver skulderen som en kuvert . Skulder slaphed er normalt smertefri , og er ofte forbundet med atleter som svømmere og baseball kander , som typisk pik deres våben tilbage samtidig påbegynde sportsaktiviteter .

Årsager til Skulder slaphed


Skulder slaphed kan forekomme naturligt . I dette tilfælde , en persons kollagen protein strukturer , der udgør blødt væv , er naturligvis fleksibel . Det betyder, at der ville være færre links holde fibre sammen , derfor resulterer i mere slaphed . Overforbrug af skulderen , især i tilfælde af atleter , kan også resultere i slaphed . Atleter , der deltager i sportsaktiviteter med en masse af gentagne , overhead skulder beslutningsforslag udvikler sig generelt slaphed i deres skuldre . Gentagne overhead bevægelser forårsage ledbånd og kapsel omkring skulder leddene bliver løst . Nogle atleter er naturligt disponeret for at generaliseret ligamenternes slaphed , hvilket betyder, at deres organer « led generelt løsere end den gennemsnitlige persons .

slaphed vs Ustabilitet


Det er vigtigt at skelne mellem skulder slaphed og ustabilitet , som to begreber kan nemt byttes . I modsætning til slaphed , skulder ustabilitet er en tilstand karakteriseret ved smertefuld øget vifte af bevægelse . Ustabilitet kan medføre skulderen til at glide i sin sokkel , en tilstand der kaldes subluksation , eller en komplet dislokation af skulderleddet , hvilket ville kræve akut flytning manøvrer . Ustabilitet kan opstå som følge af en enkelt traumatisk begivenhed eller gentagne stress på grund af overforbrug . Atleter med ligamenternes slaphed er tilbøjelige til at have multidirektionale subluksation .

Risikofaktorer


Overdreven skulder slaphed sætter enkeltpersoner på en øget risiko for skulder ustabilitet og uro . Personer med en slap skuldre opfordres derfor til at ofte deltage i fælles styrke øvelser , især hvis de er atletisk . Personer med for meget skulder give bør også søge rådgivning , før der deltager i sportsaktiviteter , der kræver gentagne overhead bevægelser .

generelle slaphed Test

En simpel test kan udføres med henblik på at afgøre, om du ikke har generaliseret ligamenternes slaphed . Testen involverer stikker ud en af de tommelfingre og derefter bøje håndleddet nedad . Brug den anden hånd , for at nå de stak ud tommelfinger til underarm prøve . Hvis tommelfingeren kommer tæt på eller når underarm , har du generaliseret ligamenternes slaphed .

Tips og Advarsler

Det normale skulder vifte af slaphed varierer fra person til person . Én persons skulder kan være mere eftergivende end en andens . En læge må derfor skelne mellem skulder slaphed og ustabilitet .
modsætning slaphed , ustabilitet er normalt smertefuldt og den ekstra motion er et problem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------