Position: sygdoms > allergi >

hvad er en bilateral øre infektion ?

   Bilaterale øreinfektioner , også kendt som in-ear infektioner , er smertefuldt og kan forårsage et tab af søvn og irritabilitet . Mindst tre fjerdedele af alle børn vil have haft mindst én øre infektion , når de tænder 3 , ifølge Statens Institut for døvhed og andre kommunikative lidelser

Alder


Børn er de mest tilbøjelige til at få et bilateralt (eller i midten) øre infektion , men ingen er for gammel til en . Voksne får også øreinfektioner , men ikke så ofte som børn gør .

Symptomer


Symptomerne på en bilateral øreinfektion omfatter ørepine , trækker på øret , gråd mere end normalt , søvnbesvær , manglende reaktion på lyd , irritabilitet , feber på 100 eller højere , klar væske dræning af øret og have en hovedpine .

Advarsel


Bilaterale øreinfektioner er normalt ikke betragtes som en nødsituation , men der er nogle ting at se til , der skulle have øjeblikkelig medicinsk opmærksomhed . Advarselstegn på en mere alvorlig infektion omfatter blod eller pus afdrypning fra øret , hvilket kan betyde, at der har været en trommehinden sprænges .

Årsager

Bilaterale øre infektioner kan være forårsaget af virusinfektioner , som kan forårsage foret i mellemøret til at blive betændt , hvilket igen kan forårsage forstyrrelser i væske til at blive fanget bag trommehinden . En anden årsag er at have smal eustakiske rør ( stikket fra det indre øre til næse ) , som kan blive blokeret .

Behandling

Nogle gange ingen behandling er nødvendig , og øre infektion vil rydde op på sin egen , men hvis medicinering er nødvendig , et antibiotikum vil oftest blive ordineret . Hvis øreinfektioner ske en masse , kan lægen foreslå at have opereret for at sætte rør i øret for at dræne væske , så det ikke vil opbygge så meget .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------