Position: sygdoms > allergi >

hvordan man bruger diagnostiske test resultater produktivt

  Data taget fra en persons sygehistorie og lægeundersøgelse hjælpe en læge foretage en foreløbig diagnose , mens diagnostisk test kan give et mere komplet medicinsk billede . Sundhedsprofessionelle bruge diagnostiske test til at screene for muligheden af sygdom hos mennesker uden symptomer , at diagnosticere sygdomme hos patienter med symptomer og til at styre behandlingen efter en diagnose er stillet
1 .
Rådfør dig med din primære sundhedstjeneste læge . Vide , hvilken type af diagnostiske test din læge har bestilt . Screen-testresultater tyde på mulighed for sygdommen normalt i mennesker uden symptomer , hvilket kan føre til en tidlig diagnose . Ifølge den amerikanske Cancer Society , tidlig påvisning af sygdom hos patienter med høj risiko for visse kræftformer , såsom kvinder , der har en familie historie af brystkræft skal " starte en screening tidsplan på en tidligere alder eller oftere end dem uden nogen specifikke symptomer . "
2 .
få en second opinion , hvis du har modtaget et positivt testresultat fra en screening test. Undgå at forelægge unødvendige tests , der kan være dyrt , risikabelt og give ubehag. Ifølge læger Diana Nicoll og William M. Detmer , forfattere af " Grundlæggende principper for diagnostisk test Anvendelse og fortolkning , " diagnostisk test tegner sig for en femtedel af sundhedssektoren udgifter i USA
Consult med en specialist , der behandler sygdom er angivet i dine testresultater . Screen test kan fejlagtigt give et positivt resultat for mennesker uden sygdom eller en falsk-negativ for patienter , der har den betingelse .

3 .
Overvej at bruge den ekspertise, en patolog til at gennemgå laboratorieresultater . Hvis du har været diagnosticeret med kræft , for eksempel , få en second opinion ikke bare fra en anden onkolog , men en patolog så godt, ifølge www. caring. com . Check med dit forsikringsselskab , før oprettelsen udnævnelsen at finde, hvad din politik dækker . National Institutes of Health i samarbejde med det amerikanske National Library of Medicine , udarbejdet en online-sundhedstjenester professionel bibliotek til at hjælpe patienter lokalisere specialister i deres hjem byer .

gode råd og advarsler


 • bedste bruger til screeningstest omfatter tidlig påvisning af sygdom i symptom-fri patienter, som har høj risiko for en sygdom på grund af arvelighed eller patogen eksponering , siger Nicoll og Detmer .
 • test, der anvendes til at bekræfte diagnosen , normalt efter skærm Undersøgelserne omfatter X-ray , knoglescanning , MR og CT -scanning .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------