Position: sygdoms > allergi >

knogle biopsi for seglcellesygdom

   En af de mest almindelige genetiske sygdomme i blodet er seglcellesygdom , ifølge Dr. John R Krimm , DO , FAAEM , i sin artikel om emedicinehealth. com . Når det er mistanke om, at der er et problem med produktion af blodceller , kan en biopsi af røde knoglemarv udføres

Identifikation


I seglcellesygdom , også kaldet seglcelle anæmi , bliver blodlegemer formet som en halvmåne eller segl mens normale blodlegemer er doughnut-formede . Sommetider episoder af akutte smerter kan forekomme, og kunne sidste timer eller dage , der påvirker de lange ben, bryst og knogler i ryggen .

funktioner


Red knoglemarven producerer et flertal af de blodlegemer i kroppen . En biopsi af røde knoglemarv foretages ved indsættelsen af en lille nål i det relevante område .

Betydning


Kronisk anæmi er produceret af seglcelleanæmi og kan være livstruende på grund af nedbrydning af røde blodlegemer eller Hvis knoglemarven ikke udvikles røde blodlegemer .

Historie

seglcelle anæmi blev først registreret i medicinsk litteratur i 1910 af James B. Herrick i Chicago og den første arvelige sygdom, har beskrevet kvaliteter på molekylært niveau

Overvejelser

Nogle risici for knoglemarvsbiopsi omfatter ubehag og /eller blå mærker på biopsi -stedet og langvarig blødning eller infektion på stedet . Afhængigt af dine særlige medicinske tilstand , kan der være yderligere risici .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------