Position: sygdoms > allergi >

motion bånd til mennesker med Parkinsons sygdom

   Parkinsons sygdom er en neurologisk lidelse, som udvikler sig over tid . Medicin hjælpe med at behandle den betingelse og forbedre en patients livskvalitet . Motion og terapi er også ekstremt vigtigt i behandling af Parkinsons sygdom

Betydning


Parkinsons symptomer varierer fra patient til patient , som . ikke i hvilken grad sygdommen forskud . Stive muskler , rysten , langsomme bevægelser , dårlig kropsholdning og tab af balance er prime symptomer , og alle kan blive bedre med daglige øvelser derhjemme eller med en terapeut .

Overvejelser


Udøver dagligt er en af de bedste behandlinger for at forpurre de negative virkninger af Parkinsons sygdom . Fysisk aktivitet får ilt til hjernen , bekæmpelse af yderligere celleskader , tab af kognitive færdigheder og muskel kontrol, patienter med Parkinsons sygdom støde på.

Fordele


Kom omkring er svært for patienter med Parkinsons sygdom og ved hjælp at- home øvelse bånd er en fordel , som samt praktisk . Flere DVD'er har en siddende øvelse program for patienter med Parkinsons sygdom til brug i privatlivets fred , sikkerhed og komfort i deres eget hjem .

funktioner

Øvelse bånd til patienter med Parkinsons sygdom har en langsom og hele kroppen workout . De indeholder ofte øvelser for vejrtrækning , vægt skiftende og tips om korrigere kropsholdning .

Funktion

The American Parkinsons sygdom Association tilbyder en øvelse og afslapning video til patienter med Parkinsons sygdom . Enkle øvelser har til formål at forbedre mobiliteten , styrke , vejrtrækning og kropsholdning indgår samt afspændingsteknikker .

Potentielle

Øvelser demonstreret på bånd , især for patienter med Parkinsons sygdom er nemme at følge og forløbe glat fra den ene til den næste . Mange er også ganske motiverende for både patienter og plejepersonale .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------