Position: sygdoms > allergi >

sikker brug af kortisol

   Cortisol er et stof, der naturligt skabt i kroppen , der spiller en central rolle i reguleringen af kroppens immunforsvar , og aktiveres af stress . Cortisol er et hormon kontrolleres af binyrebarken og kan påvirke dit humør , energi niveau og evnen til at få en god nats hvile . Cortisol påvirker din knogle sundhed , ledbånd sundhed , hjerte-kar- sundhed og evnen til at udføre som en atlet . Sikker anvendelse af kortisol er vigtigt at holde dit immunforsvar system sundt og for at undgå symptomer på dårlig kortisol balance i kroppen .

Forhøjede Cortisol Symptomer


Når folk sættes under pres , cortisol handlinger hurtigt metabolisere vitale fedtstoffer , proteiner og kulhydrater for at forberede kroppen til en " kamp eller flugt " respons . Når der ikke er kamp eller flugt reaktion er truffet , din krop oplever forhøjet kortisol symptomer , der omfatter kronisk træthed , søvnløshed , tab af appetit, humørsvingninger og manglende motivation . Over tid , forhøjede cortisol niveauer kan blive en kronisk lidelse, der medfører et sammenbrud i muskelvæv og undertrykt immunforsvar , hvilket resulterer i at du bliver syg oftere end normalt .

Sikker Cortisol Brug


Sikker cortisol brug , bortset fra den foreskrevne anvendelse af hydrocortison ( kortisol ) gives for at mindske hævelse og inflammation i skader, er at hjælpe din krop regulere sine cortisol niveauer naturligt . Start en afbalanceret øvelse rutine såsom løb , vægtløftning eller tennis og tillader dig selv masser af hvile mellem træning . For meget motion --- overtræning --- kan medføre forhøjede koncentrationer af kortisol .

Se din kost ved at sikre , at du spiser de rigtige mængder af fødevarer grupper hver dag . For eksempel bør en voksen kvinde af gennemsnitlig højde og vægt forbruge seks ounce af korn , to og en halv kop af grøntsager , to kopper af frugter , tre kopper fedtfattig mælk eller mælkeprodukter , og fem og en halv ounce af lav-fedt kød og bønner .

Lær at håndtere øjeblikkelig stress ved at tale om dine følelser med en ven , klemme et kontor klemme legetøj eller blot gå væk fra en stressende situation . Undgå unødvendig stressende møder som fx at være trukket ind i en diskussion med nogen, når der ikke er nogen tydelig eller opnåeligt mål .

Spørg din læge om kosttilskud, der sælges i helsekostbutikker , som hjælper lavere niveauer af kortisol . Disse kortisol hæmmere dæmme nedbrydning af muskelvæv , give atleten at træne længere tid og kan hjælpe dig med at sænke dit cortisol niveauer, hvis kost og motion ikke hjælper .

Omvendt kan kortisol kosttilskud være effektiv , hvis en patient har lavere end normale niveauer af kortisol i hans system . Kronisk træthedssyndrom , post-traumatisk stress disorder og fibromyalgi er alle forhold, der kan være forårsaget af lav cortisol niveauer . Se din læge, hvis du oplever symptomer på disse betingelser, og spørge, om en cortisol tillæg er det rigtige for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------