Position: sygdoms > allergi >

Muldvarpen vs hud tags

   Både muldvarpe og huden tags er rejst overflader på huden , men det er , hvor deres ligheder ende . Der er et par vigtige forskelle mellem muldvarpe og hud-tags , der gør dem nemme at identificere

Moles


De fleste mennesker har et par modermærker , selv om nogle kan have snesevis . Skønhedspletter kan variere i størrelse fra bittesmå til mere end 20 centimeter . De kommer i flere farver , herunder brun , sort , blå , hvid eller rød .

Betydningen af mol


Det er vigtigt at overvåge modermærker, fordi hudkræft kan udvikle sig i eller i nærheden af dem . Dette omfatter melanom , den mest dødelige form for hudkræft

Ekspert Insight


Eksperter anbefaler folk ser for ABCDE tegn på melanom i deres mol . akronymet står for asymmetri , grænsekontrol , farve , diameter og udvikling. Hvis et modermærke begynder at ændre sig, konsultere en læge .

Skin Tags

Hud tags er almindelige , men godartet vækster , at holde ud af huden . De udvikler ofte på steder , hvor huden gnider mod sig selv , som i armhulerne .

Identifikation Skin Tags

Hud tags er hudfarvede og normalt små , men nogle gange kan de være op til en halv-tomme lang . De er mere almindelige i overvægtige mennesker eller enkeltpersoner, der har diabetes .

behandling af hud Tags

Skin tags kan fjernes , hvis de forårsager irritation eller æstetisk mishagelige . En læge kan fjerne hud tags ved frysning eller brænde dem væk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------