Position: sygdoms > allergi >

definition af plexus brachialis

   Den plexus brachialis er en sluttet gruppe af nerver , som sender signaler fra rygsøjlen til arme , albuer , skuldre , fingre og hænder . Nerverne løber fra nederste del af nakken til det øverste skuldre , sender signaler til både at flytte og føler. Skader på plexus brachialis kan være fælles

nerver


Inden den menneskelige krop der er nerver , der bærer motor -beskeder, som signal muskler til at flytte . Der er også sensoriske nerver , der signalerer til kroppen at føle temperatur og smerte . Den plexus brachialis består af nerver , der bærer både motoriske og sensoriske beskeder .

" Highway System "


de nerver, der gør op plexus brachialis rejse fra rygmarven mellem ryghvirvler , ned langs siden af halsen hvor de fusionerer og gren i , hvad den amerikanske Academy of ortopædkirurger kalder en " hovedvej system " af nerver . Derefter rejser under kravebenet og ind i armene .

" Elinstallationstilbehør "


Ifølge American Society for Kirurgi af hånden , nerverne er " elektriske ledninger " i kroppen . The American Academy of ortopædkirurger siger: " Der er mange nerver i plexus brachialis . Hver nerve indeholder mange små nervetråde med lag af » isolerende « væv . "

Skader

Det er muligt for plexus brachialis skader til forekomme , som også kaldes plexus brachialis dysfunktion eller plexopathia brachialis . Disse normalt er et resultat af nogle typer af skulder traumer , strække , tumorer eller betændelse . Nogle mindre almindelige årsager kan være udsat for giftstoffer /kemikalier , fosterskader og inflammatoriske tilstande fra virus eller immun problemer .

Behandling

Hvis det er fastslået, at en patient lider af en plexus brachialis skade er det muligt , at ingen behandling er nødvendig, fordi skaden kunne inddrive på egen hånd. Men i nogle tilfælde læger kan udføre kirurgi eller foreskrive steroider , smertestillende medicin eller anden medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------