Position: sygdoms > allergi >

fiskeolie & kæbesmerter

   Fiskeolie indeholder EPA og DHA, to fedtsyrer , som har vist sig at lindre kæben smerter forårsaget af TMJ syndrom og visse former for gigt , og at hjælpe med at forhindre hjertesygdomme og slagtilfælde

Teorier /Spekulation


Fiskeolie er ofte bruges til at lindre kæben smerter forårsaget af TMJ syndrom eller gigt , og for at forhindre hjertesygdomme ved at sænke triglyceridniveauer. Fiskeolie findes i visse typer af fede tabellen fisk som laks , tun og makrel . Det kan tages som et supplement i tabletform .

Overvejelser


Fiskeolie kan sænke triglycerid-niveauer , men i nogle tilfælde kan forværre LDL ( dårlig kolesterol ) niveauer . De fleste mennesker ikke får nok fiskeolie , men egentlig dosis bør altid drøftes med en læge .

Fordele


Kroppen bruger EPA og DHA for at gøre stoffer , der kæmper inflammation. Dette kan resultere i nedsat kæbesmerter når fiskeolie er tages regelmæssigt over tid . Omega -3 fedtsyrer , findes i høje koncentrationer i fiskeolie , er kendt for at forebygge hjertesygdomme .

Advarsel

Nogle typer af fisk indeholder høje niveauer af miljøgifte , og disse giftstoffer er gemt i fedt af fisk . At spise for meget fisk kan også føre til højere end anbefalede niveauer af kviksølv i blodet . Svære pludselig kæbesmerter kan signalere hjerteanfald . Straks søge lægehjælp , hvis kæbesmerter kommer pludseligt med andre symptomer som kvalme , svimmelhed og åndenød .

Anbefalinger

kombinere fede fisk som laks , tun , makrel , torsk eller sardiner to gange om ugen med daglige kosttilskud af fiskeolie minimerer risikoen for toksicitet og samtidig maksimere den retmæssige anti-inflammatoriske effekter , der bekæmper kæbesmerter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------