Position: sygdoms > allergi >

hvordan der kan skabes WBC og immunforsvar

   Vores immunsystem består af hvide blodlegemer , der beskytter vores krop fra infektioner . Hvis du hvide blodlegemer er lavt , kan det betyde, at du er mere tilbøjelige til infektion, fordi immunforsvaret er svagt . Det kan opstå som følge af en sygdom , kemoterapi -behandlinger, eller autoimmune mangler på grund af lupus eller AIDS . Der er flere måder at øge din hvide blodlegemer og holde dit immunforsvar stærkt

Du skal bruge: .
Doctor
Medicin ( hvis nødvendigt ) .
Sund kost .1 .
Rådfør dig med din læge , når du har lyst til din hvide blodlegemer kan være lavt . En lav leukocyttal ofte præsenterer sig i form af bakterielle eller virale infektioner . Ofte er disse igen i træk som hver måned eller to . Din læge kan udføre laboratorieundersøgelser at afgøre, om dette er årsagen. Hvis du har et lavt leukocyttal , at din læge kan ordinere medicin hjælpe med at stimulere produktionen af hvide blodlegemer . Et par af de mere almindelige lægemidler er injektioner af rekombinant G-CSF ( filgrastim ) eller rekombinant GM-CSF ( Molgramostim ), hvis lave WBC skyldes kræftbehandlingen .
2 .
indtage fødevarer og kosttilskud , som er rige på zink . Dette mineral spiller en vigtig rolle i styrkelsen af en svækket immunforsvar . Det er også en antioxidant , som bekæmper frie radikaler i kroppen , der forårsager det til at være modtagelige for smitte og sygdomme . Kød og mejeriprodukter har et særligt højt indhold af zink . Yoghurt, mælk , ost , oksekød , svinekød , laks og kylling er nogle eksempler . Du kan også tage et dagligt multivitamin , der giver zink .
3 .

Spis masser af plantebaserede fødevarer som frugt og grønt til at støtte dit immunforsvar . Fødevarer som bær , appelsiner , spinat , gulerødder , og tomater ikke øger antallet af hvide blodlegemer , men de gør forebygge infektioner , mens din krop er frembringe nye hvide blodlegemer .
4 .
Få masser af motion . American Heart Association anbefaler mindst en halv times moderat aktivitet hver dag i en forbedret immunsystem . Aktiviteter såsom svømning , gåture , jogging og cykling til at forbedre blodcirkulationen , opretholde en sund legemsvægt , øge resistens mod smitsomme sygdomme og fremme væksten af hvide blodlegemer . Selv simple aktiviteter som arbejdsbesøg i en have eller tage trappen i stedet for elevatoren er gavnlige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------