Position: sygdoms > allergi >

hvordan man skal håndtere en søvnforstyrrelse

  Hvis du lider af en søvnforstyrrelse såsom søvnløshed , søvnapnø eller uro i benene , kan du overveje en god nats søvn de ting drømme er lavet af : Bogstaveligt . Mens der er mange lægemidler på markedet, såsom Ambien , Lunesta og et par over the counter lægemidler til behandling af søvnforstyrrelser , nogle gange at få mere søvn kan være spørgsmål om at gøre nogle justeringer til din daglige og natlige rutine . Læger anbefaler mindst 8 timers søvn . Denne artikel vil give både konventionelle og ukonventionelle råd om hvordan du får mere kvalitet hvile og sove bedre .

Du skal bruge:
motion regime
. Komfortabel strøelse .
Velafbalanceret kost .1 .
Tal med din læge og en få en fuldstændig fysisk . Afbrydelse i din søvnmønster kan skyldes flere underliggende sygdomme , der opfører sig som en søvnforstyrrelse , men virkelig en indikator for noget mere besværligt at forårsage din søvn uorden .
2 .
Hvis din læge beslutter at behandle dig for søvnapnø , søvnløshed eller andre søvnforstyrrelser med et lægemiddel som f. eks Ambien eller Lunesta være sikker på at følge lægens ordre . Forsøg ikke at fremkalde søvn med alkohol eller andre interne hjem retsmidler .
3 .

Hvis du ændrer din kost og få mere motion kan også påvirke din søvn mønstre til det bedre . Undgå koffein og masser af sukker kan hjælpe kroppen til at fungere bedre . Drik masser af vand og tage en multi -vitamin med jern for at øge energi-niveauer . Prøv at skære vandindtag før 07:00 for at undgå hyppige natlige ture til toilettet.
4 .
Få dig på stabil rutine . Prøv at undgå at spise middag for sent eller udøver senere på dagen . Forsøg på at fastsætte for seng eller hvile i mindst en time, før du gerne vil være sove . Dette kan betyde at gå i seng , når børnene gør det, men det vil prime kroppen til at vide, at du er færdig for dagen.
5 .
Prøv at undgå at gøre en masse at tænke eller strategiplanlægning før du går til sengen . Dette kunne gnist sindet til at blive overaktiv og kæmpe mod søvn , fordi den er i opløsning tilstand og ikke hvile tilstand .

6 .
Tag på en ny udsmykning projekt . Nyistandsætte dit soveværelse med beroligende farver , nye senge og lysdæmper belysning . Sørg for, at sengetøj har en god trussel tælle og er ikke irriterende . Dine omgivelser skal slappe af dig, ikke forlede dig . Sluk for fjernsynet . Hvis det er muligt , fjerne TV fra soveværelset eller indstille sleep-timeren for at tænde for fjernsynet på et bestemt tidspunkt
7 .
Nu til de ukonventionelle . Et par minutter før du går i seng , spændte og slappe musklerne i ansigtet og kroppen flere gange . Gør dette mindst 15 til 20 gange . Det kan synes mærkeligt , men det vil få musklerne til at slappe af , og før du ved af det , vil du blive i søvn . Det har fungeret som en drøm for mig . Pun intended .

gode råd og advarsler


 • Deltage i en dvaletilstand Challenge . Artikel med anvisninger i nedenstående links .
 • Undgå at tage lur . De kan de-energi du i løbet af dagen og forlade dig vågen om natten .
 • Rådfør med en læge, før du begynder at træne regime , kost , eller tager medicin .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------