Position: sygdoms > allergi >

Websted ved oprettelsen ører retsmidler

   Symptom på " Websted ved oprettelsen af " ører er ofte forbundet med en tilstand kaldet tinnitus . Tinnitus er tilstedeværelsen af en irriterende lyd i ørerne , når der ikke uden lyd er til stede . Ringer, summende , brølende , klikke , fløjtende og hvislende kan alle være forbundet med tinnitus . Disse lyde kan være konstant , eller de kan komme og gå . Hvis du er generet med vedvarende usædvanlige lyde i øret såsom at klikke , skal du kontakte din læge

Typer af Tinnitus


Der er to forskellige typer af tinnitus , subjektive og objektive . Subjektive tinnitus involverer lyde kun du kan høre , mens målet tinnitus kan blive hørt af lægen så godt. Der er forskellige behandlinger til rådighed for begge former for tinnitus , der spænder fra at ændre dine omgivelser til receptpligtig medicin. Hvis du klikker i øret med held kan behandles arbejder sammen med din læge .

Overvejelser


Hvis du klikker i ørerne er forårsaget af en eksisterende sygdomstilstand , vil din læge tilgang behandling af bagvedliggende forhold , du måtte have eller Ses der på recepter , du tager.

blodkar betingelser


blodkar forhold kan også føre til tinnitus eller klikke , din læge kan ordinere medicin til at afhjælpe de blodkar problemet . Ligeledes , hvis du i øjeblikket tager receptpligtig medicin , kan det faktisk være årsag dit problem . Din læge kan se på dette og fjerne medicin , hvis nødvendigt.

Miljø

Skift nogle ting i din stue til at håndtere klikke i ørerne . Brugen af hvid støj maskiner , mens sove om natten kan være med til at blokere irriterende lyde i ørerne . Hvid støj maskinerne er også tilgængelige i pude form , for en endnu mere effektiv behandling , mens du sover.

Høreapparater og Antidepressiva

Høreapparater er ofte anbefales, hvis du har høretab i forbindelse med at klikke . Maskering enheder svarer til høreapparater , og producere en kontinuerlig hvid , low-level støj til at maskere irriterende tinnitus symptomer .

Anti-depressivt medicin er undertiden anbefales til dem, der lider med tinnitus . Konsultere din læge for at se, om dette er en god idé til din situation .

Livsstil og Alternativ Retsmidler

Livsstil retsmidler kan bidrage til at opveje effekten af tinnitus . Reducere støjniveauet i dit hjem , når det er muligt, sætte en ventilator på en lav indstilling til at producere en beroligende effekt , håndtere stress niveauer , og undgå at drikke alkohol , da det kan medføre en udvidelse af blodkarrene i ørerne . Akupunktur , hypnose , ginkgo og zink kosttilskud kan også hjælpe behandle tinnitus , men der er ingen videnskabelige beviser bag dem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------