Position: sygdoms > allergi >

hvad er oplevelsen af urininkontinens hos ældre voksne ?

   Af de 13 millioner amerikanere , som oplever urininkontinens hvert år , er de fleste ældre voksne . De er ofte forlegne eller mener, at det er en normal del af den aldrende og ikke diskutere det med en læge

urininkontinens


Urininkontinens forekommer , når en person ikke kan holde fra utætte urin . Dette kan forekomme i store mængder eller en lidt ad gangen .

Betydning


Urininkontinens er mest almindelig hos ældre voksne og forekommer i flere kvinder end mænd . Ifølge American Family Physician magasin , halvdelen af homebound eller institutionalisere ældre voksne oplever det .

fysiske årsager


Urininkontinens i en ældre voksen kan være forårsaget af fysiske forhold som svækket bækkenbund eller forstørret prostata . Desuden kan spørgsmålet om mobilitet som gigt eller gangbesvær gør det vanskeligt for ham at nå på toilettet i tide .

psykologiske årsager

En ældre voksen kan også opleve urininkontinens på grund af psykiske problemer som demens eller Alzheimers sygdom , der forhindrer hende i at anerkende kroppens signaler, hun skal tisse , hvilket fører til blæren overflod .

Overvejelser

Behandlinger og ledelse er tilgængelige for urininkontinens . Behandlinger omfatter øvelser for at styrke bækkenbund , medicin og kirurgi . Inkontinens kan styres med absorberende puder eller intermitterende kateterisation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------