Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan sætte på en deroyal knæ tandbøjle

  Deroyal knæ seler er forskellige fra andre skinnen støtter , at de også indeholder et hængsel , som hjælper med at tage presset væk fra knæleddet . Selv om de er oftest ordineres af læger til at støtte helbredelsen af revet ledbånd i knæ , de også kan bæres simpelthen for støtte. Sætte på Deroyal knæet skinnen kan virke kompliceret på grund af antallet af Velcro stropper og plast gear knyttet til den . Men når du får hænge af det, bandage er nem at sætte på

Du skal bruge: .
anden person , hvis skaden er alvorlig .
.


1 .

Sid i en placering , der giver mulighed for masser af benplads og som giver dig mulighed for at bøje let .
2 .

Udvide ben , at du sætter skinnen på , indtil den er lige foran dig .
3 .
Placer Deroyal knæ tandbøjle rundt om knæet ved enten at trække det op over bunden af benet , eller ved at pakke tandbøjle rundt om benet . Der er en pull-up udgave, såvel som en wrap version af knæet skinnen .

4 .
Skift knæ tandbøjle indtil hængslet ligger direkte på hver side af knæskallen . Hertil kommer , bandage knæet hul i den forreste del af bør helt centreret over knæskallen området .
5 .
Start ved den nederste del af skinnen under knæskallen og tag fat i velcro strop placeret på indersiden af benet . Spænd remmen rundt om benet og tryk den godt ned på ydersiden af benet , dermed sikre det til skinnen .
6 .

Sæt de resterende stropperne over knæet og også på øvre låret .
7 .
Rejs dig op og gå et par skridt for at se, om knæet skinnen føles stram . Skinnen må ikke flytte eller skifte , mens du er til fods . Hvis skiftende opstår , spændes op Velcro stropper og derefter fastgøre dem igen.

gode råd og advarsler


 • Afhængig af sværhedsgraden af dit knæ skade, kan du bruge en anden person at hjælpe dig med at sætte på Deroyal knæet skinnen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------