Position: sygdoms > allergi >

hvordan man skal håndtere en partner , der snorker

   Deling af en seng med en person, der snorker kan være irriterende . Det kan holde dig fra at få en god nats søvn , som kan være utrolig frustrerende og kan resultere i irritabilitet og strid . Fordi i seng med en partner, der snorker , kan påvirke dit liv også ud over soveværelset , er det vigtigt at finde en løsning på problemet . Hvis din partner snorker og forstyrrer din søvn , her er nogle ting du kan gøre
1 .
Opmuntre din partner til at have en grundig medicinsk helbredsundersøgelse . Nogle gange er der en underliggende medicinsk tilstand, som er årsag til snorken , så det er en god idé at prøve at finde årsagen til problemet . Selv hvis der ikke er nogen specifik medicinsk involveret tilstand , er der nogle medicinske procedurer og retsmidler til snorken , at en læge kan være i stand til at tilbyde .
2 .
Foreslå , at din partner prøver over -the-counter snorken retsmidler . Eksempler på disse er nasal strips , der åbner næse for at lette vejrtrækningen gennem næsen ( Breathe Right strips ) , snorker relief halsen spray , osv. Der er en bred vifte af snorken retsmidler og din læge eller apotek vil være i stand til at anbefale den mest effektive hvis du har brug for hjælp til at finde dem .

3 .
Få din partner en snorker reduktion pude . Denne type pude har et særligt design , der bringer hoved og hals ordentligt, og kan reducere snorken . Snorke reduktion puder kan generelt findes i butikker , der sælger sengetøj og linned .
4 .
Roll din partner over . Mange mennesker har en tendens til at snorke mere ofte eller højere , når de sover på ryggen . Nudging din partner blidt at få ham /hende til at rulle over på hans /hendes side vil ofte stoppe snorken .
5 .

Hvis alt andet fejler , tager sagen i egen hånd og få et par gode ørepropper for dig selv . Nogle gange er der simpelthen intet du kan gøre for at stoppe din partners snorken . Iført ørepropper kan overdøve den støj og giver dig mulighed for at få en god nats søvn på trods af forstyrrende ketsjer , der kommer fra den anden side af sengen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------