Position: sygdoms > allergi >

centrale mavesmerter

   Den centrale del af underlivet refererer til området omkring navlen , som handler om en hånd er bredden i radius . Selvom de ofte på grund af milde , behandles betingelser , bør smerte i dette område blive taget alvorligt

Om


Smerter i det centrale abdominale område er nemt at ignorere . En " mavesmerter " kommer og går , ofte på grund af , hvad vi spiser eller drikker , eller på grund af stress . Dog kan centrale mavesmerter være et tegn på noget langt mere alvorligt og bør absolut være diagnosticeret af en læge , hvis det fortsætter .

Symptomer


Lider af centrale mavesmerter kan opleve oppustethed og uregelmæssigheder , jagende smerter , der kan generaliseres på tværs af ryggen , og betændelse i maven . Smerterne kan variere fra meget lys til at holde ud.

Årsager


Disse smerter kan skyldes en række betingelser , der spænder fra moderat til svær . Eksempler kan nævnes cøliaki , forstoppelse , irritabel tyktarm , hiatal brok eller tarmobstruktion .

Diagnose

En patient vil blive diagnosticeret gennem fælles lægepraksis , herunder blodprøver for at udelukke en blodforgiftning , en leversygdom og spørgsmål med blodsukkerniveauet . Urinprøver er også givet at udelukke nyresten og graviditet . Derudover kan CT -scanninger og ultralyd kan anvendes.

Behandling

Afhængig af diagnose , kan behandlingen omfatte en ændring i kosten eller i medicin . Hvis betingelsen er mere alvorligt , så operation kan være påkrævet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------