Position: sygdoms > allergi >

hvad er en synvisc indsprøjtning ?

   Synvisc er navnet , hvorunder Hylan GF 20 er solgt . Det er en indsprøjtning , at ifølge Drugs. com , er som synovialvæsken . Synovialvæske handlinger til at smøre og absorbere stød i leddene

Brug


Synvisc injektion bruges til behandling af osteoartrotiske smerter i knæet . Synviscone. com rapporterer, at en Synvisc indsprøjtning kan give knæ smertelindring i op til seks måneder .

Administration


Injektion af Synvisc skal udføres af en medicinsk uddannet , da medicinen er sprøjtet ind i knæleddet selv .

Side Effects


Drugs. com forlydender om, at negative virkninger fra Synvisc injektion omfatter hovedpine , mavebesvær og eventuel hævelse af leddet , der modtager injektionen. Smerter eller hævelse tendens til at være midlertidig .

Forholdsregler

Patienter Synvisc injektioner rådes til at undgå anstrengende aktiviteter for omkring to dage efter injektionen , rapporter Synviscone. com . Jogging og vægttræning er specifikt noteret på Drugs. com som aktiviteter for at undgå for de første to dage efter injektion .

Bird Allergier

Personer med allergisk reaktion på fugle , fjer , æg eller andre fugle produkter bør informere deres læge før modtagelsen af Synvisc injektion , på grund af muligheden for alvorlige allergiske reaktioner over for Synvisc .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------