Position: sygdoms > allergi >

hvordan man bruger tea tree olie til sundhedsmæssige fordele

   Tea tree olie kommer fra bladene af melaleuaca alternifolia . Tea tree olie har mange fordele , fordi det har antiseptiske , antibakterielle , anti-viral , og anti-svampe egenskaber . Så tea tree olie kan anvendes som en naturlig urtemedicin . Tea tree olie er en æterisk olie der findes i Australien . Australierne har brugt det som et naturlægemiddel i temmelig lang tid . Du kan finde tea tree olie i en masse sæbe , shampoo og cremer da det har antiseptiske og antibakterielle virkninger .
Jeg vil vise de sundhedsmæssige fordele ved at bruge tea tree olie til mange sundhedsmæssige forhold. Der er nogle bivirkninger og advarsler ved brug tea tree olie . De, der har allergi , skal bruge det med forsigtighed . Høje doser af tea tree olie kan være giftige , og forårsage allergiske reaktioner . Du bør aldrig tage tea tree olie mundtligt på alle . Det skal bruges eksternt alene. Ligeledes bør du ikke bruge tea tree olie , hvis du er gravid
1 .
Brug tea tree olie til behandling af hudsygdomme . Tea tree olie kan hjælpe med at behandle en hel del hud betingelser . Det kan også bidrage til at mindske almindeligt , da det er anti-inflammatoriske . Tea tree olie kan hjælpe behandle hudinfektioner , da det er kendt for at være en naturlig antibiotikum . Det heler huden , og kan behandles for stykker , eksem , dermatitis , blærer , koger , og cyster . Det er også med held kan anvendes til behandling af acne problemer. Hvis du har svamp eller gær , kan tea tree olie behandle det . Tea tree olie har været nyttigt til at fjerne lugt og fodsvamp . Da det er antibakterielle og anti-svampe .
2 .
Brug tea tree olie til at mindske smerter . Da tea tree olie er anti-inflammatorisk , kan det bruges til at reducere muskel sår og gigt smerter . Det kan mindske smerter i karpaltunnelsyndrom , forbrændinger , og mild forstuvninger . Det kan også bidrage til at mindske tand smerter , eller tand ømhed . Påfør olien til, hvor du føler smerte . Brug ikke for meget , fordi tea tree olie kan irritere huden , når du bruger for meget . Det kan svie en smule, men det vil dulme smerten væk . Tea tree olie vil trænge ind i huden .

3 .
Brug tea tree olie til fremme sund hår . Brug en shampoo , der indeholder tea tree olie . Tea tree olie kan være en naturlig og effektiv måde at fremme en sund hår . Ikke kun det , men det reducerer tør hud . Hvilket betyder, at du vil være mindre tilbøjelige til at få skæl . Så du kan enten finde en shampoo , der indeholder tea tree olie , eller anvende omkring 10 dråber i din nuværende shampoo . Tea tree olie holder din have hår fri for bakterier og holder hovedbunden sund .
4 .
Brug tea tree olie til behandling af influenza , forkølelse , og feber . Tea tree olie kan bidrage til at øge immunforsvaret og beskytte luftvejene så godt. Hvis du har bronkitis , eller en dårlig hoste , kan tea tree olie behandle det . Tag ikke tea tree olie gennem munden . Du kan gnide et par dråber til brystet og omkring halsen . Tilføj tea tree olie til en fordampe , så inhalerer for forkølelse og aftræk . Bare en 2-3 dråber er alt, der er behov for . Du kan også anvende et par dråber til kogende vand . Dårlig til en kop . Så dække med en køkkenrulle og indånde damp.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------