Position: sygdoms > allergi >

der er kandidat til kontaktlinser ?

   Folk vælger kontaktlinser af forskellige årsager . Sport og personligt fremmøde er måske de to mest almindelige årsager nogen vælger at placere en lille plastik linse direkte på hendes øjne , men der er også andre årsager samt

Du skal bruge: .
håndklæderuller
. Sprit .
Gummihandsker .
Helper .
Plastic svejser .
Svejsehandsker .
Svejsning briller .
Dremel værktøj med fine vedhæftet fil .
Akryl maling.
Pensel .

Vision Problemer


Folk med synsproblemer , der ikke ønsker at bære briller af kosmetiske årsager , kan vælge at besøge en øjenlæge og få kontaktlinser . De fleste mennesker med øje synsproblemer er i stand til at bære en af flere typer af kontaktlinser .

Kontakter for fysisk aktivitet


Både amatører og professionelle sportsfolk med synsproblemer ofte bære kontakter , mens de deltager i konkurrencen atletik . Kontakter er slidt i stedet for briller , fordi de er mindre tilbøjelige til at løsne eller falde ud under fysisk aktivitet .

Cataract Patienter


Folk , der har modtaget mindre grå stær operation , hvor linsen i øjet var ikke fjernet , kan være forpligtet til at bære specielle kontakter efter operationen .

Dekorative kontaktlinser

Folk , der ønsker at ændre udseendet af deres øjne , eller skjule en misfarvning af øjet kan vælge kontaktlinser , der ændrer udseendet af øjet . Ifølge den amerikanske Food and Drug Administration ( FDA ) enhver , der ønsker at bære dekorative kontaktlinser bør få linser fra en licenseret professionel og har en øjenundersøgelse med en optiker , inden du køber den slags linser .

Presbyopi

Ældre mennesker (40 eller ældre) , der udvikler presbyopi , den manglende evne til at fokusere på nære objekter , kan drage fordel af monovision , en ordning med at installere to forskellige kontaktlinser på et par øjne . Patienten vil modtage en closeup linse og en for afstand ( hvis nødvendigt) . I kombination , arbejde linser og øjnene sammen for at genskabe normale syn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------