Position: sygdoms > allergi >

hvad der kan forårsage en pludselig stigning i appetit ?

   Hvis din fødeindtagelse ikke er faldet , eller din energi output steg , en pludselig stigning i appetit kan skyldes følelsesmæssige faktorer , medicin eller medicinske tilstande . Men for at fastslå årsagen , vil du også nødt til at overveje dine andre symptomer

Graviditet og PMS


Graviditet kan resultere i cravings . , kvalme eller dramatiske appetit øges. At drage fordel af tidlig prænatal pleje , få testet hurtigt , hvis graviditeten er en mulighed . Præmenstruelt syndrom ( PMS , eller symptomer forbundet med menstruationscyklus ) kan også forårsage pludselige appetit .

Medicin


Der er medicin , såsom dronabinol og megace , som har til formål at bidrage til at øge appetitten hos patienter, der har behov for at få vægt . Andre stoffer , såsom amitriptylin og andre anti-depressiva , steroider og cyproheptadine , kan have øget sult som en bivirkning .

Disorders


Alle typer af diabetes kan forårsage pludselige eller ekstrem sult efter MayoClinic. com . EndocrineWeb. com lister pludselig sult som et tegn på hyperthyreoidisme , som er en overaktiv skjoldbruskkirtel , der producerer overskydende beløb af hormonet thyroxin .

Hypoglykæmi

Hypoglykæmi eller lavt blodsukker , kan forårsage pludselige sult . Det er vigtigt at fastslå, hvad der er årsag hypoglykæmi , da det er et symptom på andre sygdomme som diabetes .

Mental

Stress , angst , postpartum depression og depression er blandt de psykiske forhold, der kan bære et symptom på en pludselig øget appetit .

Fun Fact

Cyproheptadine er et antihistamin , men det er også anvendes til at øge appetitten hos katte og hunde , især katte får kemoterapi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------