Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan få en dårlig appetit og forblive sunde

   En dårlig appetit kan være virkninger af mange forskellige forhold fra stress til kræft , så hvis du ikke er sikker på, hvad der forårsager din tab af appetit være sikker på at snakke til at drøfte det med din læge . Men under disse vanskelige tider , hvor maden bare ikke har den appel vi normalt gør det her er nogle enkle løsninger til fortsat at holde sig sund
1 .
Spis mindre oftere , hvis du lider af en dårlig appetit . Prøv at spise små snacks eller måltider hver 2 timer i stedet for store måltider hver 4 til 6.
2 .
Forøg dit indtag af fødevarer med et højt kalorieindhold . Hvis du ikke får sulten så ofte så de fødevarer, du tager i brug for at have hvad det kræver at holde dit system fungerer .

3 .
Forøg din proteinindtagelse til at hjælpe dig med at holde sundt , mens der beskæftiger sig med en dårlig appetit . Protein kommer til at være noget andet, som du er nødt til at give din krop de samme grunde som øger dit kalorieindtag .
Mad forslag, der vil hjælpe dig med at få nok kalorier og proteiner er : Peanut smør, æg , Granola , frokost kød , ost , chips og kiks samt nogle sødere behandler som is og budding .
4 .
Prøv at tage kosttilskud på tidspunkter, hvor du har en dårlig appetit til at erstatte vitale næringsstoffer, din krop går glip af ved ikke at spise regelmæssigt .
5 .

Limit eller undgå at have en drik med et måltid , men vær sikker på at der stadig få nok hver dag . Væsker kan tage op for meget plads og ikke give dig den ernæring din krop har brug for. Specielt under anfald af dårlig appetit , når dit indtag af vitaminer , mineraler og andre næringsstoffer , der kommer fra fødevarer er ved at blive begrænsede.
6 .
Diskuter din dårlig appetit med din læge . De kan være i stand til at ordinere med en anti-kvalme medicin , appetitvækker eller medicin til behandling af symptomerne forårsager dine tab af appetit .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------