Position: sygdoms > allergi >

iv til behandling af urinvejsinfektioner

   Urinvejsinfektioner give symptomer som det er nødvendigt at urinere hyppigt, og smertefuld vandladning . Hvis du har en alvorlig infektion eller hvis det breder sig til nyrerne , kan du bruge en IV for behandling

urinvejsinfektioner


Urinvejsinfektioner forekomme overalt i din urinvejene , herunder din urinrøret , blære og nyrer . De er forårsaget af bakterier , der indtaste dine urinrøret , der forårsager infektion og betændelse .

IV Behandlinger


Mild urinvejsinfektioner er normalt behandles med en kur med perorale antibiotika . Hvis du har en alvorlig infektion , kan din læge indrømme dig til hospitalet og bruge en IV til at administrere antibiotika direkte til blodbanen .

Nyre Infektioner


En urinvejsinfektion kan blive en alvorlig nyre -infektion , som kan involvere symptomer som kvalme eller opkastning . Hvis du har behov for væske , eller hvis du har nyresten , kan du få en IV til at behandle din urin infektion .

Andre årsager

Hvis du er i særlig risiko for infektioner, herunder for nylig har gennemgået en operation, der ældre eller blive gravid , kan din læge anbefale IV behandling .

Overvejelser

Mulige komplikationer af en alvorlig ubehandlet urinvejsinfektion omfatter nyre ardannelse og sepsis , som kan være fatal . Kontakt straks lægen , hvis du oplever symptomer som feber , ondt i ryggen eller opkastning , når du har en urinvejsinfektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------