Position: sygdoms > allergi >

hvordan man bliver en høreapparatforhandler

  Høreapparat udlevering er en karriere felt , der er hurtigt på vej frem . Tilbyder ikke kun mulighed for at give den gave at høre til nedsat , bliver en høreapparatforhandler også rummer muligheder for job stabilitet . På grund af globaliseringen og en øget levestandard i mange dele af verden , har adgang til lægehjælp dyrkes. Som et resultat , der er uddannet professionelle er i stand til korrekt montering , programmering og ændring af høreapparater er i større efterspørgsel
1 .
Anvend for at arbejde for en dispenser . Kig efter et kontor , der er villig til at ansætte ikke-licenseret assistenter . Du kan også prøve at arbejde for et høreapparat selskab , selv om dette kan være vanskeligere .
to .
Få sponsorat fra et godkendt dispenser . At blive en høreapparatforhandler kræver upfront uddannelse, før du kan gå videre . Hvis du har opnået trin et , kan du springe dette trin over. Hvis du ikke er i stand til at opnå beskæftigelse på en dispenser kontor eller med et høreapparat selskab , Lærling er din eneste mulighed .

3 .
Skaf en underskrift fra virksomheden , et kontor eller person, der sponsoreres din træning , om, at du færdig med din uddannelse succes som kræves af staten . Dette skal gøres , før du får lov til at tage din tilstand licenspolitik eksamen .
4 .
Pass din tilstand 's undersøgelse. Kontakt en licensordning bord for at finde ud af de oplysninger , såsom dato, sted og tidspunkter for kommende test , gebyrer , som skal betales inden du tager eksamen , og alle andre , der er fastsat af staten bestyrelsen .

gode råd og advarsler • Fuldfører den krævede uddannelse timer under det uafhængige tilsyn med en autoriseret høreapparatforhandler kan være svært , da konkurrencen er høj for disse jobs . Derfor er det bedst at prøve at starte ud på et kontor eller med et høreapparat selskab .
 • fleste licensaftaler boards kræver en årlig fornyelse af dit kørekort, som oftentimes afhænger af færdiggørelsen af yderligere kurser .
 • fleste statslige licenser boards vil kræve, at du fremlægge dokumentation for U. S. statsborgerskab ( eller berettigelse til at arbejde i USA ) . Du skal også være en high school graduate og vil sandsynligvis nødt til at indsende kopier af lægejournaler bevise din vaccinationer er up to date og at du ikke smittet med smitsomme sygdomme i blodet .
 • Det er ulovligt at dispensere høreapparater uden en gyldig licens .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------