Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan reducere fedt i en mandlig

  Reducere lipider kan medvirke til at sænke forhøjet kolesterol , som kan føre til helbredsproblemer . Mænd har en højere risiko for at udvikle koronar hjertesygdom , specielt hvis de også har et højt kolesteroltal . Reducere lipider hos mænd med højt kolesteroltal kan medvirke til at reducere risikoen for hjerteanfald , så godt. Mænd har flere muligheder for at bidrage til at mindske lipider og regulere kolesteroltallet , herunder kost og livsstilsændringer og under lipid -sænkende medicin
1 .
Tilføj havregryn og havreklid produkter til din kost . Ifølge Mayo Clinic , kan opløselige fibre medvirke til at reducere mængden af kolesterol absorberet af dine tarme , hvilket fører til en reduktion i low-density lipoprotein ( LDL ) , den dårlige type af kolesterol . Æbler , pærer , svesker , kidneybønner og byg indeholder også en masse opløselige fibre .
2 .
Munch på en håndfuld mandler , valnødder , jordnødder , pekannødder eller pistacienødder dagligt for at hjælpe med at reducere din risiko for hjertesygdom , ifølge den amerikanske Food and Drug Administration . Valnødder også bidrage til at mindske lipider og sænke kolesterol i blodet .

3 .
Forbered fisk højt indhold af omega -3 fedtsyrer , som sild , laks , hvid tun , sardiner , makrel eller en sø ørred , mindst to gange om ugen for at bidrage til at mindske lipider og lavere kolesterol . Brug rapsolie eller hørfrø i din madlavning for at få fordelene ved omega -3-fedtsyrer , hvis du ikke pleje for fisk .
4 .
Spis en sund kost lavt indhold af mættet og transfedtsyrer og høj i fiber og protein til at holde dit kolesteroltal lavt .
5 .

Sigt efter 30 minutter af aerobe motion mindst 3-5 gange om ugen for at holde dit hjerte sundt og undgå spidser i kolesterol og lipider , der kan følge af at være overvægtig .

6 .
Tal med din læge om lipidsænkende lægemidler . Receptpligtig medicin kan hjælpe med at forhindre kroppen i at overskydende kolesterol eller forhindre kroppen i at optage kolesterol .

gode råd og advarsler


 • altid tjekke med din læge , før du begynder en ny kost eller motion program .
 • Rapport bivirkninger du oplever at din læge , hvis du er på en lipidsænkende medicin .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------