Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan tage kroniske smerter og få en ny dig

  Mennesker , der lever med IP ( Vanskelige Pain ) bruger så meget tid og hvad lille energi, de har tilbage at forsøge at komme tilbage til den person, de engang hvor . Lad os fokusere på , hvad vi har , og får en ny dig

Du har brug for ! .
Medicin
Tilregnelighed , hvis du har nogen .
Humor.
Nye venner .


1 .
Der er en myte , at alle , der har kroniske smerter er narkomaner , fordi de ønsker at være. Problemet er, at alle holder tager mere medicin for at føle, at de bruges til, når i virkeligheden Læger bør fortælle dem , at det ikke kommer til at ske . Kronisk IP vil aldrig gå væk , så det trick er at forstå, at dit fokus bør være at bare . . . aldrig blive værre end du er nu . Dette er den nye dig. Tag medicinen som foreskrevet , alt, hvad det vil gøre er at tage brodden , men dette er virkelighed .
2 .
Du skal vide, at med IP du VIL spørgsmålstegn ved din forstandighed . " Hvorfor mig ? ", " Hvad har jeg ikke gjort ? ", " Hvad kan jeg gøre anderledes ? . Alle gyldige spørgsmål , men igen gør hvad du kan for ikke at blive værre . Hver gang du sætter på mere smerte det forårsager flere skader på kroppen , så arbejdet med det, du har . Dette er en sygdom, at du ikke vil dø af , så du må lære at leve med det .

3 .
Humor . Find det i hver lille sted du kan . Den omstændighed, at for en jul outfit du var shopping for Comfy Lounge slid ( pyjamas ) til at dukke op i , ja , er bare sjovt . Gå til Cafe trykke på for at finde trøjer , der siger " Hvis du er træt af at spørge , hvordan jeg er, tænke på, hvordan træt jeg lever med det " . Du ved , at humor i jeres er der et eller andet sted .
4 .
Åh ja, vil du brug for nogle nye venner . Efter et stykke tid de gamle vil afslutte opkald, men ved du hvad ? Det er Ok , tilføje et par nye fra nogle gode steder , hvor du kan udluftning og chatte med mennesker, der ved, hvad du har lyst . Det vil være opløftende .

gode råd og advarsler • Det er ligesom en sørgende proces for den gamle dig , men når du indser , at den nye du ikke er så slemt så vågne op hver dag vil være en hel del lettere .
 • . . . Carry on
 • altid diskutere eventuelle ændringer med din læge , herunder Meds naturligvis , men med den rigtige læge og et par gode mennesker omkring dig , og det faktum, at du er en fabelagtig person , vil du gøre det gennem op-og nedture .
 • . . . Her er den nye dig !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------