Position: sygdoms > allergi >

hvorfor bruge hæfteklammer i stedet for masker på et sår ?

   Sømme , også kaldet suturer , er de traditionelle midler til lukning af sår , men lægerne i stigende grad brug hæfteklammer i stedet . Kirurgisk hæfteklammer er placeret med en hæftning enhed i sårkanterne . Staples har visse fordele i forhold til masker

Placering


Hvis du vil anvende hæfteklammer , en læge eller assistent bringer sårkanterne og holder dem sammen . med pincet eller fingre . Han eller en anden praktiserende læge herefter holder hæftning enhed mod såret og trykker på aftrækkeren på enheden , anbringelse hæfteklammer ind i huden .

Hastighed


Staples er hurtigere til at placere end masker , mindske risikoen for smitte . Læger også foretrækker dem til store sår , der kræver lang tid at sutur .

Mindre Penetration


Hæftning indebærer også minimal hudpenetration sammenlignet med sting , en anden grund infektion er mindre sandsynligt med hæfteklammer .

Materiale

Staples er lavet af rustfrit stål, som er mindre tilbøjelige til at medføre negative hudreaktioner end suturing materialer .

Fordel sting

Den primære fordel ved masker er, at de har en tendens til at forårsage mindre ardannelse . Læger er mere tilbøjelige til at bruge dem i ansigtet og på andre områder, hvor ardannelse ville blive et vigtigt spørgsmål.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------