Position: sygdoms > allergi >

tegn og symptomer på fremskreden myelomatose

   Myelomatose er en form for kræft , der er forårsaget af maligne plasmaceller i kroppen . De maligne plasmaceller danne tumorer , primært i knoglemarven . Når store mængder af disse ondartede tumorer vokser i flere steder i kroppen , er den tilstand, der kaldes myelomatose . Ifølge International Myelom Foundation , har myelomatose ikke ofte producerer nogen symptomer på en patient , indtil den enkelte er i fremskreden myelomatose stadier .

knoglesmerter


Myelomatose almindeligvis angriber knoglemarv i kroppen, så en af de vigtigste tegn og symptomer på fremskreden myelomatose er knoglesmerter og knogler svaghed . Rygsmerter eller smerter i ribbenene , arme og ben er en fælles manifestation af tilstanden , og er ofte mere alvorlig natten eller efter længere perioder med inaktivitet . Faktisk, at ifølge den amerikanske Dept of Health og Human Services Agency for Health Care Policy og forskning , patienter over 50 år gammel erfaring akutte lændesmerter i mere end en måned skal vurderes for tilstedeværelse af myelomatose , hvis de også oplever et eller flere af de andre symptomer på sygdommen gaver.

Nervous System Komplikationer


Avanceret myelomatose kan angribe det centrale nervesystem og forårsage følelsesløshed og svaghed i lemmerne . Unormale proteiner , der dannes af maligne myelomceller gøre calcium i kroppen til at stige , hvilket kan bremse blodcirkulationen . Når dette sker , kan nervesystemet komplikationer såsom svimmelhed , forvirring og slagtilfælde-lignende symptomer opstår hos patienten .

kredsløbssygdomme Komplikationer


Avanceret myelomatose hæmmer dannelsen af normale knoglemarv celler , der forårsager en mangel på både røde og hvide blodlegemer samt blodplader . Røde blodlegemer mangel eller anæmi , resulterer i åndenød , træthed og generel svaghed . Hvide blodlegemer mangel sænker kroppens modstandskraft over for infektioner , der forårsager en øget risiko for alvorlige sygdomme som lungebetændelse . En lav blodpladetal kan forhindre dannelse af blodpropper opstår , så selv små sår og skrammer udgør en risiko for alvorlig blødning .

Nyre Symptomer

Store mængder af myelom protein vil reducere nyrens evne til korrekt proces krop affald , væske og salt . Lyskæde proteiner kaldet Bence Jones proteiner , begynder at dukke op i urinen og kan forårsage nyrelæsioner at forekomme i nyrerne og skabe alvorlige nyreskader .

Infektion

Personer der lider af fremskreden myelomatose er på et højere risiko for at udvikle infektioner under hele deres krop . Dette omfatter mindre infektioner , såsom infektion til en klippe eller skrab , eller mere alvorlige infektioner som lungebetændelse eller meningitis .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------