Position: sygdoms > allergi >

billige muldvarp fjernelse

   Modermærker , eller nævus , er hud vækstrater , der vises på din huds overflade væv , når grupper af melanocyt celler vokser i et bestemt område på kroppen . Nævus farve kan variere fra brun , rød , kød-tonet , og lyserød, og er generelt ovale . Kirurgiske procedurer, såsom frysning , laser og barbering metoder er til rådighed for muldvarp fjernelse , men de er dyre og producere minimalt til svært ardannelse . Prisbillig muldvarp procedurerne for udsendelse ved hjælp af rå kartofler og ricinusolie kan udføres i dit eget hjem .

Kartoffel Mole Fjernelse Teknik


Kartoflen blev oprindeligt opdaget i Andesbjergene i Sydamerika næsten 7. 000 år siden . Det er ernærings-og sundhedsmæssige fordele blev ikke helt forstået , hvilket forhindrede den brede anvendelse af kartoflen i flere år . I året 1780 , havde Irland på opgaven med at dyrke flere kartofler afgrøder og begyndte at forstå kartoffel -vitamin rige egenskaber .

Nu kartofler importeres og eksporteres i hele verden, og almindeligvis fungere som en side parabol til dine foretrukne kød . Bortset fra at være en lækker middag menupunkt , er kartofler prime ingredienser i mange folk og hjem behandlinger for medicinske tilstande , herunder skørbug , gigt , fordøjelsesbesvær og hudsygdomme . Kartofler indeholder jern , kalcium , fosfor , kalium , svovl og klor indhold , der kan reducere eller fjerne hud pletter såsom acne , modermærker , og alder pletter . Sure af naturen , kartofler levering hudens overflade lag en tilstraekkelig mineral levering til fremme eksfoliering af døde hudceller og reproduktion af kollagen hudceller .

at modtage alle de sundhedsmæssige fordele er en kartoffel kan tilbyde , skal kartoffel være rå og det er saft anvendes tre gange dagligt på det angrebne område i to måneder . Ved skæring tværsnitsareal stykker af en kartoffel og anvende dem til din muldvarp tre gange dagligt , kan du slippe af med alle hud mangler naturligvis på halvdelen af omkostningerne . Påfør kartoffel ledhejseporte til din muldvarp i mindst fem minutter per ansøgning for de bedste resultater . Tillad kartoffel saft til at tørre naturligt på din muldvarp .

Castor Oil


Ricinusolie indeholder 90 procent ricinolsyre , som forhindrer udviklingen af virus , bakterier og mug . Fås ved henvendelse til ricinus fabrik i Indien , ricinusolie er helt naturligt og blide nok til følsom hud typer . Ricinusolie har evnen til at sive ind i hudens dybeste lag og stimulerer udbredelsen af sunde hudceller .

Moles kan fjernes effektivt med løbende anvendelse af ricinusolie i tre uger . Ricinusolie arbejder for at fjerne arvæv internt og eksternt . Anvendelse af en selvklæbende bandage dyppet i ricinusolie om muldvarpen dagligt i tre uger , vil fjerne de eksisterende mole . Kun ændre dit bandage gang dagligt for at mindske risikoen for at udvikle en infektion . Genanvende en ny ricinusolie gennemblødt bandage straks at genoptage behandlingen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------