Position: sygdoms > allergi >

demens og blære infektioner

   Demens og delirium er tæt beslægtede lidelser , at negativt påvirke den normale kognitive funktion . En blære infektion er en kan behandles tilstand som påvirker urinvejene , som kan forårsage delirium

Demens


Demens refererer til en nedgang i kognitive evner , hukommelsestab , nedsat tale-og sproglige færdigheder , adfærdsmæssige forstyrrelser og personlighed ændringer forårsaget af sygdomme og lidelser , der påvirker hjernen . Ifølge MayoClinic. com , demens og delirium ofte sammenfaldende , og de to betingelser er fælles træk .

Delirium


Delirium udvikler sig hurtigt og er generelt kendetegnet ved forvirring og en manglende evne til at være opmærksomme . Delirium er typisk reversible og kan være forårsaget af en urinvejsinfektion , blandt andre sygdomme .

blære infektion


En blære infektion , også kendt som blærebetændelse , er en type urinvejsinfektion , som er normalt forårsaget af Escherichia coli , hvilket er en type bakterier, der findes i mave -tarmkanalen .

Symptomer

Symptomer på en blære infektion omfatte en følelse af pres på bækkenet , hyppig vandladning , en smertefuld brændende fornemmelse ved vandladning og feber .

Behandling

Antibiotika typisk behandle blære infektioner . Behandling af en blære infektion behandler delirium som måtte følge af det .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------