Position: sygdoms > allergi >

emu for hårvækst

   ØMU , Australiens indfødte fugl , er ved at blive et populært marked for landmændene i USA Emu olie , specifikt kan fremme hårvækst i sin rene form eller i shampoo og balsam , der leverer ydelser direkte til hovedbunden og stimulerende follikler .

Historie


Den emu , en struds-lignende fugl , er en overlevende fra forhistorisk tid , i henhold til Emufacts. com . ØMU gav Aboriginals med mad , husly , tøj og medicin ressourcer til tusinder af år .

Emu olie


For tusinder af år , de aboriginals nydt godt af olie udvundet af fuglens fedt , bruger den til at helbrede huden . En undersøgelse på Boston University School of Medicine viser, hud voksende egenskaber kan drage fordel "sovende " follikler , der forårsager hår vækst, når gnides ind i hovedbunden , ifølge ØMU- oil. com .

Anti-inflammatoriske egenskaber


Emu olie indeholder anti-inflammatoriske egenskaber, der hjælper med dermatitis og andre hud infektioner, der påvirker hovedbund og hår vækst . Dette skyldes linolensyre og oliesyre i olie og oliens evne til at trænge dybt ind i huden .

fedtsyrer

Emu olie er sjældent koncentration af Omega -3 , -6 og -9 fedtsyrer gør det til en kraftig hud healer , ifølge MedicalNewsToday. com . Fedtsyrer er også vigtige komponenter for en sund hårvækst .

celle regenerering

Ved at øge syntesen af DNA i epidermis ( huden ) , emu olie fremmer celle regenerering omkring hårsækken , fremme follikel udvidelsen for hårvækst , i henhold til EmuStore. com . Follikel miniaturisering får hår til at falde ud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------