Position: sygdoms > allergi >

hår genopfyldning terapi

   Mange virksomheder reklamere for produkter og behandlinger for mandlige mønster skaldethed , men kvindelige hårtab er stadig sjældent diskuteret. Skaberne af minoxidil produkter sælger et produkt målrettet til kvinder , men det virker ikke for alle . Tiden mellem behandlingens start og de første resultater ofte kan være flere måneder . Mange kvinder ty til parykker eller særlige frisurer til at dække deres hårtab . Hår Genopfyldning Terapi giver en anderledes tilgang

Du skal bruge: .
Ingefær kapsler
Bog .
Medicin.
Transportsyge armbånd .

ikke et lægemiddel


Hår Genopfyldning Therapy ikke indebærer lægemidler eller aktuelle salver , ifølge sin officielle hjemmeside , HairReplenishmentTherapy. com . Oplysninger på hjemmesiden , at fordi enhver kvindes hårtab er individuel , bør det første skridt være en høring med en autoriseret leverandør . Hvis du er interesseret i terapi , du udfylde et spørgeskema med spørgsmål som " Er din hovedbund nogensinde flage ? " og " Har du nogensinde se rødt skjolder på din hovedbund ? " En kosmetolog uddannet til at administrere denne behandling evaluerer dine svar og taler med dig om det rigtige for dig. Når den særlige behandling er besluttet , er prisen afsløret .

Den proces , i almindelighed omfatter anbringelse specielle receptorer i din hovedbund , hvor du har brug for ekstra hår volumen . Naturlig menneskehår er implanteret i disse receptorer . Snarere end iført en paryk eller paryk , som kan se unaturlige og forårsage ubehag , er Hair Genopfyldning Terapi har til formål at se ud som om du bare voksede mere hår . Den officielle hjemmeside hævder resultater, øge volumen fra 10 til 170 procent , afhængigt af hvor meget hår manglede til at begynde med . Det hedder, at dette hår er permanent , for alle henseender . Den bør opholde sig på og opfører sig som dit eget hår , mens du gør din normale aktiviteter , selv svømme .

Ikke tilgængelig Overalt


En side på det officielle site lister placeringen af licenserede saloner . Stater på listen er Californien , Florida , New York , South Dakota og Wisconsin . Guam runder ud på listen . Når du vælger en tilstand , er de deltagende saloner opført sammen med et link til det oprindelige spørgeskema . Udfyld denne formular og send den med din e-mail adresse med den forståelse, at nogen vil kontakte dig for en personlig konsultation .

Andre muligheder


Fordi denne særlige varemærkeregistreret behandling ikke er tilgængelig overalt , kan du ønsker at se på lignende muligheder . Andre selskaber transplanterede hår til de ramte områder , også . Hvis dit hårtab skyldes stress eller hormon problemer , ifølge en artikel af Dr. Judith Reichman , en "Today" bidragyder , kan den betingelse vendes ved at behandle årsagen med afslapning eller hormon behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------