Position: sygdoms > allergi >

hovedpine barometerstand behandling

   Hovedpine patienter har længe vidst, at vejret skifter påvirke kroppen . En undersøgelse af Dr. Galina Mindlin af Jefferson Medical College har vist, at migræne var mere sandsynlig , når barometerstand stiger

lufttryk og ilt


Lufttryk ændringer synes at forårsage ændringer i iltindholdet . Kroppen kompenserer ved at udvide og kontraktindgåelse blodkar , en kendt migræne udløser . Blodkar ændringer kan også forårsage hovedpine hos mennesker , der ikke jævnligt lider af migræne .

Sporing


Før behandling , lægerne ofte anbefale tracking hovedpine sammen med barometertrykket ændringer . Dette kan afgøre , om de to er relateret til en given person . Det er vigtigt at registrere nøjagtige tidspunkter for vejret skift og hovedpinen forekomsten .

Raising iltindholdet


Afvikling af et ionizer indendørs , eller søger vandfald og floder udendørs , hvor iltindholdet er højere , er anbefalet af hovedpine websites som en til at højne ilt i kroppen og dermed bidrage til at behandle barometertrykket hovedpine .

Medicin

Da prognosen for nærmer vejrsystemer og tilhørende barometertrykket ændringer kan ses som en indikator for hovedpine , har Dr. Mindlin og andre anbefalede at tage anti-inflammatoriske som ibuprofen eller receptpligtig migræne medicin som Imitrex som system nærmer sig, men inden hovedpine faktisk begynder .

Magnesium

magnesium kan hæmme den styrke en hovedpine . Øge den daglige dosis til 400 mg om dagen lige før, under og efter en vejrsystem ændring kan hjælpe nogle mennesker at undgå barometertrykket hovedpine .

Motion

Øget serotonin og endorfiner kan også være en måde at stump hovedpine smerter . Udøver ved begyndelsen af en barometertrykket hovedpine kan være en anden måde at behandle dem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------