Position: sygdoms > allergi >

hvad betyder en bristet akillessene har lyst ?

   En bristet akillessene er en fælles sports skade, som er smertefulde og invaliderende . Det kræver typisk lægehjælp , hvile og genoptræning

Funktion


Den akillessenen lægger lægmuskler til bagsiden af hælen . Det er næsten konstant i brug , når stående, gående og kørende .

Symptomer


Smerten plan af en bristet akillessene er i forhold til alvorligheden af skaden . Du vil føle moderate til svære smerter i ryggen af hælen og /eller underben , og måske også opleve nogle lokal hævelse . Der er ofte en hørbar snap på tidspunktet for skaden .

Effects


Du har sandsynligvis vil være i stand til at gå med en bristet akillessene . Stående på det også kan være meget smertefuldt at umuligt .

Tidsramme

Kirurgi er ofte anbefales . Bagefter kan du typisk begynde at gå på benskade i løbet af to uger og vil gennemgår langvarig fysisk terapi . Fuldstændig inddrivelse kan tage op til et år og en halv .

Forebyggelse /Solution

Bristning af akillessenen sker oftest for ubetinget atleter eller dem hoppe ind i en ny sport eller aktivitet for hurtigt . Den bedste måde at forhindre en bristet akillessene er at opbygge kondition langsomt og forsigtigt strække og styrke i benene før deltagelsen i en sport .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------