Position: sygdoms > allergi >

hvad er årsagerne til daglig svimmelhed ?

   Daglig svimmelhed kan være en invaliderende lidelse . Svimmelhed kan forårsage personskader skyldes fald og kan gøre kørslen vanskelig . Nogle patienter oplever svimmelhed som følge af almindelige årsager , mens andre fortsat være vanskeligt at diagnosticere og behandle

Identifikation


Svimmelhed er beskrevet som føler omtåget eller ustabile . En følelse af ubalance ( uligevægt ) kan også være til stede uden følelsen af spinning .

Menières sygdom


Menières sygdom er en tilstand, der påvirker strømmen af væske i øret . Årsagen til denne sygdom er ikke kendt , og det indebærer normalt kun det ene øre , selvom en lille procentdel af sagerne påvirker begge ører . Symptomerne på denne tilstand kan være en brølende i ørerne , høretab og ekstrem svimmelhed .

Medicin


Diverse medicin kan forårsage skade på øret , hvilket dagligt anfald af svimmelhed . Gentamicin og streptomycin er to medikamenter , der kan forårsage skade på øret . Symptomerne i forbindelse med dette kan være høretab , ringen for ørerne, svimmelhed , tab af balance og svimmelhed .

Aging

Svimmelhed kan være en normal del af aldringsprocessen . Dette skyldes et fald i vestibulære funktion , samt et fald i syn , følelse af position , muskelstyrke og hjernens funktion. Dette kan føre til svimmelhed , usikker gang og glemsomhed .

Overvejelser

Læger bruger patientens beskrivelse af symptomerne til at diagnosticere svimmelhed . De mest almindelige behandlinger af svimmelhed er medicin og vestibulære genoptræning øvelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------