Position: sygdoms > allergi >

hvad er årsagerne til intestinal huden tags ?

   Tarm hud tags , som mere almindelige form for hud -tags, er godartede hud vækstrater . De er små stykker af huden fastgjort til kroppen-i dette tilfælde , væggene i tarmen-i den ene ende , mens resten af det stykke hud til flap . Tarm tags kan være forårsaget af en række spørgsmål . Nogle er simple , mens andre kan skabe alvorlige sundhedsmæssige problemer og problemer

funktioner


Intestinal hud tags er normalt usynlige . Men , når de er et symptom på anal cancer , som kan udvikle sig i slutningen af tarmen nær anus , kan de være synlige som små hud klapper på eller i nærheden af anal åbning . De er ofte forveksles med hæmorider . De kan også forekomme i selskab med sår eller bylder på dette område, hvis du lider af Crohns sygdom . Skin tags kan også forekomme i tarmen på grund af irritation forårsaget af irritabel tyktarm ( IBS ) eller den mere alvorlige inflammatorisk tarmsygdom ( IBD ) . Men vil du ikke være i stand til at se disse huden tags medmindre lægen ser dem under en koloskopi og isolerer dem til yderligere diagnose .

Betydning


De fleste mennesker udvikler en eller flere huden tags på et tidspunkt i deres liv . Men hvis du har tarm- hud tags , så er de som regel tegn på en vis form for ubalance eller irritation . Hvis du ser disse tags i din anale område , skal du have dem tjekket sammen med resten af din tarm .

Effects


Hvis dit tarmsystem hud tags ikke er generer dig , så odds er, at de aldrig vil selv kan identificeres, langt mindre undersøgt eller behandlet . Men i områder som den anale område , kan huden tags let blive inficeret og betændt . De kan gøre huden på området ømme og kløende , og de kan faktisk danne sår .

Identifikation

Den eneste måde at identificere årsagen til en intestinal hud tag med sikkerhed, er at få det fjernet og biopsi . Dette vil lade din læge, hvis det er bare en normal hud tag , anlagt den på grund af manglende omsætning eller irritation i tarmsystemet området , eller om det er faktisk en ondartet vækst eller en godartet indikation af et større problem . Hvis din læge mener , at huden tags er tegn på et større problem-eller at de kan være en del af et problem med dit tarmsystem-så vil de sandsynligvis udføre en grundlæggende hud tag fjernelse . Eksterne tags , selv i den anale områder , kan blive klippet ud af en læge til yderligere analyse i en næsten smertefri procedure . Selv om det er vanskeligere at fjerne dem fra i tarmen , kan dette også gøres , hvis det er nødvendigt.

Advarsel

Mens huden tags i almindelighed er ret harmløse , intestinal huden tags ofte viser større problemer . Selv hvis du allerede ved, at du har Crohns sygdom , anal eller tarmkræft eller IBD , skal du stadig have nogen tarmene hud tags evalueret med det samme. De kan være det første advarselstegn om en opblussen eller en angivelse af andre problemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------