Position: sygdoms > allergi >

hvordan du: undertrykke - din køresyge - ( att : rejsende )

  Hjælp! Jeg føler utilpas ! Åh , du stakkels darling ! Betyder det, at du ikke vil gå på , at krydstogt til Sydamerika i dette forår ? Tja , hvis du rejser gør dig utilpas eller svimmel i timevis , og at stort skib holder rokke frem og tilbage , jeg har flere behandlinger , der vil give dig lindring . At have oplevet denne ene på en flåde skib på størrelse med en Destroyer , lærte jeg at stirre på horisonten og spiser saltine kiks . Din hjerne har brug for at matche synlige bevægelse med ændringer i væsken i det indre øre , og derfor : stirre på horisonten . Det virker
1 .
Men der er tre valg at træffe . Dette første er alle naturlige uden bivirkninger . Det er ingefær , og er meget hjælpsomme med at reducere motion- sygdom symptomer . Det fremskynder fordøjelsen at afværge kvalme . Et gram ingefær pulver kapsler hver tredje time begynder omkring to timer før din rejse . Må ikke anvendes, hvis du er gravid .
2 .
Jeg har haft det gjort , så jeg ved det virker . . . i hvert fald med mig . Det er den gamle kinesiske metode medicin : akupunktur ! Der er en plet placeret på indersiden af håndleddet . Den kinesiske kalder det : hjertesækken 6 . Pres på dette sted kan bidrage til at afhjælpe kvalme , opkastning og andre motion- sygdom lidelser . ( se billede ) Din bedste chance er at få akupressur behandling på P -6 spot dagen før din rejse . Du kan også købe akupressur armbånd ( Bio Bands ) på : www. biobands. com . De koster omkring $ 12 bukke og stimulere P -6 -området .

3 .
Dit sidste valg indebærer en læge . . . . og du ved hvad det betyder . Money. Det er et plaster kaldes en Transderm Scop . Du bære det op til tre dage, og kræver en recept . Her er den matematiske : Doctor kontor kalder : $ 40-$ 80 . Udgifter til patch : Box fire-$ 22-$ 24 bukke . Men vent ! Der er mere . Her er de bivirkninger : tørhed i munden , vandladning problemer , allergier . Du må heller ikke drikke alkohol , mens plastret , bør ikke anvendes på børn eller andre med glaukom . . . . og ikke harddisken, mens patch er vedlagt . Fik at gode nyhed ?

gode råd og advarsler


 • Denne patch er sat ud af Novartis , en stor farmaceutisk virksomhed med hovedsæde i Schweiz . Dette selskab , der tidligere , satte har ud for det offentlige forbrug , flere mistænkte narkotika , så vær forsigtig . Du anvender plaster fire timer før rejse og genanvende efter 72 timer, hvis det er nødvendigt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------