Position: sygdoms > allergi >

hvordan man kan give dig selv insulininjektioner

  Under insulinindsprøjtninger er virkelig skræmmende for de fleste diabetikere , når de først begynder .
Det er virkelig noget at være bange for , når du lærer , og giv dig selv en for første gang . Du vil sikkert synes, det er mindre smertefuldt end din fingerprikker

Du skal bruge: .
spritservietter
Deres insulin hætteglas eller insulinpen .
Sprøjter eller pen nåle .1 .
Før du begynder at tage insulinindsprøjtninger , bør din læge, give dig vejledning om , hvordan man korrekt injicere og også om det insulin du tager .
Forståelse af insulin du tager , er af allerstørste betydning for , hvor længe det virker i dit system , og hvad man skal gøre for at behandle hypoglykæmi .
2 .

Indstil dine spritservietter at rense det område, hvor du planlægger at injicere insulin . Dette er meget vigtigt , at området er kimen gratis , så du skal ikke springe dette trin ! Det er også vigtigt , at hvis du bruger en insulinpen , at du rengør lederen af det ud med alkohol også .
3 .

Hold hætteglasset på hovedet , og trække insulin fra hætteglas. Nu , skubbe insulin igen, og derefter trække den ud igen . Formålet med at gøre dette er at lade de luftbobler.
Hvis du bruger en insulinpen , behøver du ikke at gøre dette skridt .
4 .

Fjern sprøjten fra hætteglasset . Nu , før injektion , skal du trykke på sprøjten for at sikre, at eventuelle resterende luftbobler samles i toppen .
5 .
Klem huden på det område , hvor du vil injicere , og bare placere nålen ind i huden langsomt . Nålene de gør i denne dag og alder er normalt tynd , så du vil blive overrasket over manglen på nogen smerte .

6 .
Nu injicere insulin fra sprøjten , når nålen er ind under huden .
insulinpenne vil automatisk stoppe , når dosis er injiceret . Pennen normalt klikker med hver enhed insulin du injicerer i dig selv .
7 .
Fjern nålen efter insulin er blevet injiceret helt , og smide brugte kanyle i skarpe beholderen . Det er alt der er til det .

gode råd og advarsler


 • Alternativ injektionssteder hver gang du injicerer siden ved hjælp af et område hele tiden kan forårsage blå mærker og ømme hud hvis de bruges for ofte .
 • Hvis indsprøjte et hurtigt virkende insulin , skal du sørge for , at du injicerer tættere til måltider og ikke for længe før . Hurtige insulin vil ofte toppe kort tid , og kan forårsage alvorlige hypoglykæmiske episoder .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------